Veganski amager. Linse løfter sløret: Sådan går det med min forretning

Slår dørene op i næste uge: Linse Kessler åbner vegansk take

Veganski amager

Han fik dog kæmpet sig tilbage til livet, og i dag bor han med sin kone i Thailand, hvor han eftersigende skulle være stoffri. Hun åbner Take Away-stedet Veganski på Amagerbrogade 219 sammen med en veninde. Han siger hende ikke en skid, som hun samtidig forklarer avisen. Tallene falder Den seneste tid har antallet af indlagte i Danmark landet over været faldende. Da Linse som 25-årig pludseligt ventede barn med sin daværende kæreste, var det et uheld. Så kan jeg bare slå en bøvs bagefter og sige, at jeg synes, det er alletiders, fortæller Linse.

Nächster

Linse Kessler overrasker: Her er hendes nye store projekt

Veganski amager

Med Nordeuropas største bryster har Linse Kesslers forparti skabt Bryggen-pigen en karriere, hvor babserne altid har været i øjenhøjde. I 2010 fik Linse 2000 ml i hvert bryst, hvilket gav linselusen Nordeuropas største brystparti og svarer til en triple K i bh-størrelse. Ud over varme retter og frokost kommer der også desserter og chokolader. For på trods af sit image som den dyreelskende reality-person, så står både hashsmugling, vold, overfald med kniv, trusler mod vidner og ulovlig indtrængen på Linses straffeattest. For eksempel var den dom, hun fik for at stikke en kvindelig bekendt ned, noget hun havde planlagt ganske nøgternt. Den fik dog en hel del modvind, da beskyldninger om drugging af gæster ramte Ekstra Bladet i 2012. Udover at skabe humoristisk stemning i danskernes stuer som reality-person, så er Linse også forretningskvinde.

Nächster

Linse Kessler dropper sit veganske eventyr

Veganski amager

I sidste uge skrev vi her på tvguide. For Bronuts er blevet ret så populært i Aarhus, at turen nu er kommet til, at København skal smage på deres vilde donuts. Og når du besøger stedet bliver der rig mulighed for at opleve selveste Linse Kessler i action, for hun kommer til at være en aktiv del af forretningen. Det har skrantet et godt stykke tid for den tyske restaurantfranchisevirksomhed med hovedkontor i Köln, og tidligere i april lukkede de altså fuldkommen. Og de håber, at alle mulige mennesker vil besøge deres sted - også selv om man ikke er veganer. Linse Kesslers rolle i virksomheden bliver markedsføringen, mens veninden Chanette Jensen står bag disken og laver desuden maden.

Nächster

Linse udskyder stort projekt

Veganski amager

Det er vigtigt for os, at folk bliver glade for vores mad. Det er en sød dame, som jeg møder på gaden, da hun kommer over for at hilse på Taki, og så spørger hun, om det er rigtigt, at jeg er blevet veganer, for det er hun også, og hun laver masser af mad og er igang med en kogebog. Det, jeg har lyst til, er at snakke med folk. Linse har aldrig været bleg for at fortælle, at hun da også har været lidt af en bandit, når det kommer til det andet køn. I næste uge slår Linse Kessler så dørene op til sit nyeste projekt.

Nächster

Linse Kessler tilbage i Danmark: Det bedste i verden

Veganski amager

Særligt trænede mænd med tatoveringer har interesse, og Linse har indrømmet, at hun har haft svært ved at være en god kæreste. Linse havde endda rådført sig med en sygeplejerske, så hun vidste, hvor hun kunne ramme pigen, så overfaldet ikke blev fatalt. På Veganskis Instagram-profil løftes sløret af den nye 22-årige veganer-kok, der skal få forretningen i gang. De hjælper os med at holde et overblik over vores mest og mindst populære indholds-sider, og giver indblik i hvordan besøgende bevæger sig rundt på websitet. Foto: Instagram linsekesslerofficiel Læs også. To liter dansk køleskabskold mælk kan der være i hvert af Linses svulmende bryster. De kan bruges til at opbygge en profil over dine interesser og derved give dig relevante reklamer på andre websites.

Nächster

Linse Kessler

Veganski amager

Datoen for åbningen er endnu ikke fastlagt, men man begynder meget snart at søge efter butikschef samt medarbejdere. Han går foran kameraet, hvis det er hans job. Ejeren af den hastigt voksende donut-kæde Bronuts er tidligere realitydeltager Turker Alici kendt fra Paradise Hotel og Robinson. Han kan ikke fordrage kameraer. Blandt andet afslører Linse Kessler, at der kommer en Chili con Charme altså minus Carne og andre klassiske danske retter. I det nye program har Linse Kessler sin bedste veninde Didde Skjelmose under armen, når de forskellige landmænd i nær og fjern rundt i hele Danmark.

Nächster

Linse Kessler tilbage i Danmark: Det bedste i verden

Veganski amager

Hvis kun halvdelen af befolkningen holder afstand som vi nu er vænnet til, vil antallet af indlagte stige, men stadig langt fra dramatisk. Læs også: En anden stor historie i restaurationsbranchen var, at nok Københavns bedste smørrebrødsrestaurant Palægade nu også må melde konkurs efter en uheldig brand. Desværre gled jeg og vrikkede om, fordi jeg landede helt forkert. Duoen er i øjeblikket ved at sætte en sidste hånd på forberedelserne, inden de byder folk velkommen til at mætte sig i vegansk kost i næste måned. Men der er fart på damen, og hun er i den grad populær med over 400. Det hænger bare slet ikke sammen, og det er ikke hyggeligt, skriver realitystjernen på sin Facebook-profil. Foto: Kaspar Wenstrup Duoen har døbt stedet Veganski, og det bliver udelukkende takeaway, som folk kan tilfredsstille smagsløgene med uden at tømme pengepungen helt.

Nächster

Linse Kessler tilbage i Danmark: Det bedste i verden

Veganski amager

Projekt udsat i forvejen Da Linse Kessler fortalte nyheden om at åbne et vegansk takeaway-sted, skulle det i første omgang være i samarbejde med Chanette Jensen, som skulle lave maden. I august afslørede hun, at hun nu var gået igang med at få produceret sin egen skønhedslinje med dufte og cremer. Ikke så meget kigge på turistting, det er der så mange, der gør. Det veganske takeaway-sted, Veganski, skulle allerede være oppe og køre, men der har været nogle opstartsvanskeligheder, der har fået Linse og forretningspartneren, Jeanette, til at indse, at deres takeaway-forretning kræver en uddannet kok. Egentlig er jeg her jo professionelt og skal finde ud af, hvad vi skal have på menuen, men jeg har bare lyst til at køre det hele ind. Jeg smilede faktisk, da jeg gik ind i politibilen med håndjern på.

Nächster