Välikausitakki naiset. Naiset

Takit & Päällystakit

Välikausitakki naiset

Noudata huolitellun kaupunkiasun kokoamisessa tyylin kultaista sääntöä, jonka mukaan vastakohdat täydentävät toisiaan. Millainen välikausitakki kannattaa hankkia juniorille? Kastele villakangas kevyesti vedellä, tipauta tippa pyykinpesuainetta tahralle ja hiero likaista kohtaa sormilla. Mikäli tilaaja palauttaa koko tilauksen, rahanpalautus koskee vain tuotteiden summaa, toimituskuluja ei palauteta takaisin. Kuten aikuisille, myös lapsille kannattaa hankkia useampi välikausitakki eri käyttötarkoituksiin. Tunnuksenomaista parkatakille ovat isot, päälle ommellut etutaskut, kiristysnauha vyötäröllä sekä iso huppu. Jos perustat kanta-asiakastilin, näet kaikki aiemmat tilauksesi ja muistilistasi samalla, kun katselet uutta talvitakkia.

Nächster

Naisten takit

Välikausitakki naiset

Oikean kokoinen takki on tarpeeksi leveä vyötäröltä ja istuu väljästi vatsan yllä. Colourball Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Se sopii moneen tilanteeseen ja siihen on helppo yhdistellä erivärisiä kaulaliinoja tai käsilaukkuja. Isot taskut tekevät takista käytännöllisen, silloin taskuihin saa sujautettua esimerkiksi huulirasvan ja nenäliinoja. Pieneen kuljetuspussiin mahtuva takki on kätevä pakata mukaan matkalaukkuun tai reppuun. Oikeaa istuvuutta valitessa kannattaa muistaa, että takin alle tulee säiden viiletessä mahtua riittävästi lämpimiä välikerroksia.

Nächster

Takit

Välikausitakki naiset

Talvinen farkkutakki on mukavan rennonoloinen kun pukee alle hupparin, jonka hupun nostaa esiin niskan taakse. Pitkä takki voi helposti tuntua pullottavalta jumpula, varsinkin kyykistyessä tai istuutuessa. Se tuo lämmikettä niin sateisiin alkukesän päiviin kuin loppusyksyn koleisiin välikeleihin. Verkkokaupastamme voit ostaa takit jokaiseen aktiivisen elämän tilanteeseen. Lasten välikausitakit yhdistyvät arjen muodikkaimpiin farkkuvaatteisiin, mutta kyllä niistä on myös upeiden prässihousujen tai röyhelömekkojen seuraksi. Vaalea trenssi on kaunis valinta ohueksi kesätakiksi. Palauttaminen ilman Helposti-koodia Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Nächster

Naisten talvitakit

Välikausitakki naiset

Topattu tikkitakki kauniin sinisen tai valkoisen värisenä sopii koko talven menoihin. Ehkä haluat yhdistää kuoritakit ja fleecetakit, tekniset takit tai ohuet untuvatakit päivinä, jolloin säätila on vaihteleva. Vuodenajasta riippumatta laajasta valikoimamme löydät ajankohtaisimmat naisten takit. Yhdistä pitkä takki suoriin housuihin ja korkokenkiin luodaksesi vakuuttavan businessasun. Parka muistuttaa usein hieman toista perinteistä joka sään takkia trenssiä, ja siinä voi olla solkia ja taitoksia esimerkiksi olkapäillä. Hygieniatuotteita, kuten lävistyskoruja ja läpimeneviä korvakoruja, ei voi palauttaa! Huolella valittu trendikäs takki on yhtä tärkeä osa naisellista pukeutumista kuin käsilaukku tai kengät.

Nächster

Naisten takit helposti netistä

Välikausitakki naiset

Ehkä lisäät vaatetukseen repun, jossa on näyttäviä efektejä tai piristäviä hapsuja! Meiltä löydät kaiken tarvittavan, etsitpä sitten kevät- tai talvitakkia, kevyttä kesätakkia tai mukavan lämmintä syystakkia vaihtelevaan säähän. Energiset ja näyttävät värit ovat löytäneet tiensä myös urheilumuotiin. Tutustu ja löydä uusi lempitakkisi! Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Sekä naisten välikausitakit että miesten välikausitakit suosivat nyt klassisia malleja ja kirkkaita värejä. Kevytuntuvatakki mukautuu aina kantajansa lämpötilan mukaan, joten se ei hiosta lämpimälläkään säällä. Tutustu lisää valikoimaamme naisten vapaa-ajan takit! Vuoden 2020 tyylikkäin urheilutakki onkin raikkaan värikäs hybriditakki tai softshell-takki.

Nächster

Takit & Päällystakit

Välikausitakki naiset

Hyvä takki on yhtä tärkeä kuin upea mekko. Ilman kuittia emme voi ottaa vastuuta mahdollisesta palautuslähetyksen katoamisesta. Pitkän takin vetoketju voi revetä ja kulua turhan nopeasti, jos takki joutuu venymään taitoskohdassa. Ulkoiluun ja työmatkoille naisten vapaa-ajan takit ja parkatakit, jotka ovat tyylikkäitä ja trendikkäitä! Tilaa välikausitakki netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Maksilinjaiset kevyet takit yhdessä pillifarkkujen ja overknee-saappaiden kanssa luovat naisellisen siluetin. Laadukas villakangastakki kestää vuosikausia hyvän näköisenä.

Nächster