Underliv lugter. Dårlig lugt forneden: Sådan slipper du af med det — Bedre Livsstil

Spgm. om lugt fra underlivet

underliv lugter

Det lugter slemt af fisk og kan forårsage irritation og kløe. Hvis det bliver ved med at lugte uanset hvad jeg har prøvet, er det en rigtig god idé at have servietter med i tasken. Udflåd er altså meget mere nuanceret, end mange af os umiddelbart har indtryk af. Er begge testet negative, kan man droppe kondomet, hvis man er beskyttet mod graviditet med , , eller. Størstedelen af alle kvinder oplever at få svamp i underlivet, men faktisk er det ikke altid svamp - det kan også blot være bakteriel ubalance.

Nächster

Infektioner i skeden

underliv lugter

Lær din vagina bedre at kende — stik hånden derned, og rør mere ved dig selv. En anden ting, svamp er rigtig glad for, er sukker. Da jeg var omkring 11 år, var jeg så småt begyndt at lave slimspor i mine trusser. Hentet fra denne hjemmeside: Håber du får styr på det. Det kan give dårlig lugt og være meget generende, men kan behandles. Når jeg har sat ned og tisset, og tørret mig grundig, så drypper det alligevel et par dråber ned i mine underbukser.

Nächster

Hvorfor lugter jeg forneden? 6 årsager du skal være opmærksom på

underliv lugter

Gravide med bakteriel vaginose har en øget risiko for at føde for tidligt, så der er grund til at undersøge kvinder, der ved et tidligere svangerskab har født for tidligt. Det lugter ikke hver gang, men ofte. Smerterne sidder helt nedadtil i den ene eller begge sider af underlivet og eventuelt tværs over underlivet. Lige nu lugter det stadig en smule. At gå med trusseindlæg er ingen dødssynd, misforstå mig ikke. Hvis man lugter af fisk fra underlivet, skyldes det oftest en bestemt type bakterie. Jeg kan ikke give en præcis diagnose på, hvad der er årsagen til dine underlivsgener ud fra denne korte beskrivelse, men jeg kan hjælpe dig med gode råd og forhåbentlig et bedre overblik over, hvad dine gener kan skyldes.

Nächster

Mit underliv lugter underligt

underliv lugter

Den opstår efter en intens, fysisk træning, og sker gennem svedkirtlerne omkring din vagina. Lichen sclerosus er ikke i sig selv en farlig lidelse, men får du den ikke behandlet, kan de. Det er især vigtigt at undersøge for bakteriel vaginose før opsætning af spiral eller andre gynækologiske operationer, så det undgås at sprede bakterierne til livmoderen. Lidt klart udflåd er helt normalt, men er der tale om rigeligt udflåd, og især dårlig lugt, er det vigtigt at forsøge at finde årsagen, da der så kan være tale om overvækst af sygdomsfremkaldende bakterier. Lactobaciller er erstattet af en overvejende ikke-iltkrævende bakterieflora samt Gardnerella vaginalis og Mycoplasma hominis. Den kan være et tegn på en bakteriel ubalance i skeden eller trichomonas.

Nächster

Lugt i underlivet

underliv lugter

Mit forhold til udflåd blev derfor aldrig et positivt et af slagsen. Det er en kortvarig og effektiv behandling. Dette skyldes at pH-værdien stiger pga. En anden mulighed er EcoVagFlora, der er kapsler med sunde mælkesyrebakterier, som danner mælkesyre og antibakterielle stoffer og hæfter til skedevæggen. Din prævention kan give din vagina en blegemiddel- eller klorinlignende lugt efter sex.

Nächster

Lugt fra underliv

underliv lugter

I de fleste tilfælde forsvinder underlivsbetændelse med behandling i løbet af en uge eller to. Hvis forholdet til en partner skal fortsætte, anbefales det at begge parter lader sig teste for kønssygdom - primært klamydia. Heldigvis opdages og behandles de fleste klamydiatilfælde, men bakterien sidder begrænset til livmoderhalsen. Normalt vil skeden indeholde mange mælkesyrebakterier, der holder skeden så sur lavt pH , at skadelige bakterier og svampe ikke kan vokse der. Hvis dit udflåd har skiftet farve eller konsistens, fx blevet tykt som hytteost, skal du søge læge, da du så skal i behandling, før det forsvinder. Samtalen om, hvad udflåd egentlig er, hvorfor det laver slimspor i mine trusser, og hvorfor det skal være der, selvom det til tider kan føles generende og virke voldsomt i både udseende, lugt og mængde. Kære A Tak for din henvendelse — jeg skal forsøge at besvare dit spørgsmål på bedste vis.

Nächster

Lugt fra skede

underliv lugter

Din vagina kan udvide sig til op over 10 centimeter for lidt efter at folde sig sammen igen efter en fødsel. Jeg spiser sundt og dyrker motion, så jeg tror ik det har noget med det at gøre. Ved sukkersyge, behandling med antibiotika eller lægemidler, der undertrykker immunforsvaret, øges risikoen for, at især svampe trives for godt, og p-piller kan måske også være årsag til en stigning i pH og dermed give bedre vilkår for svampe og skadelige bakterier. Man kan eventuelt prøve med intimsæbe fx. Det er derfor de surgørende mælkesyrebakterier hjælper. Gentagne underlivsbetændelser kan føre til kroniske underlivssmerter, fordi smerterne kan medføre muskelspændinger i bækkenmuskulaturen, som bliver spændte og ømme, også når betændelsen er væk.

Nächster