Sunnmøre fhs. Sunnmøre Folkehøgskule

autoratingtool.esrb.org

Sunnmøre fhs

Kristen tru Lyst til å vite litt meir? Han syns det er kjekt å lage budsjett - det er jammen flaks at det finst folk som han. Olav Bjørn er mannen vi spør om varme, kulde, snøbrøyting, grasklipping, lyspærer, tastatur, verktøy, maling, nøklar. Han blir faktisk litt gretten viss han må sitte i ro, og han kan ikkje fatte at folk kan gå ein heil dag utan å gjere noko fornuftig. Av den grunn kan det vere lurt å søkje tidleg. Av andre imponerande ting må vi nemne at ho har gått rundt heile Nordfjorden på 18 dagar.

Nächster

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre fhs

Alle fekk opplæring i «Pixillasjon», eit fellesprodukt og klassefilmen «Pixel Champions» vart ein realitet. Klatring Lurer du på om klatring er noko for deg? Nei, Kristin angrar absolutt ikkje på at ho byrja på folkehøgskule. Spørsmålet er hvordan vi som enkeltpersoner og forsamlinger kan være til hjelp for vårt nærmiljø, for kjente og ukjente som trenger en hjelpende hånd i dag og kommende dager. Kva betyr forsoningslære, nådemiddel, inkarnasjon, frelseshistorie, treenighet og andre rare ord? Måndagsvalfag er på to timar, medan på tysdagane går dei fleste valfaga frå frukost til middag. I tillegg til mykje viking surf i friskt norsk hav skal vi lære meir om å lese bølgjevarsel, forstå korleis bølgjer dannast og kva for forhold me ynskjer. Ekspedisjonstrening Å bygge kroppen om til ei uthaldande maskin er ikkje gjort over natta! Han ruslar rundt i kloggane sine med eit smil og koppen i handa, og er klar til å trø til med hjelp overalt.

Nächster

Møre folkehøgskule

Sunnmøre fhs

Gled deg til flotte døgn som manskap ombord på verdas største tremasta bark. Som elev ved Nordfjord folkehøgskule får du vere med og bety noko for verda rundt deg. Men du må også vere villig til å møte dei andre! Eg har blitt meir sjølvstendig, forklarar Silje Merete. Elevane drar nytte av skulen sitt store kontaktnett utanlands, der vi skreddersyr opplegg for å mange lærerike og gode opplevingar og nye erfaringar. Akrobatikk er akkurat så akrobatisk som det høyrest ut, og vi er heldige som har tilgang på ein turnhall med airtrack, skumgrop og stor trampoline.

Nächster

Global Safari Sunnmøre Folkehøgskule, Varleitevegen 7, Ulsteinvik (2020)

Sunnmøre fhs

Tre dagar i veka har dei linjefag der dei mellom anna har lært om personleg hygiene, lært å vaske klede og å lage pizza. Fjelltur I dette valfaget går vi på dei fine fjelltoppane rundt skulen. Nokre veker har du undervisning og tur med linja heile veka, andre veker er du mest på skulen. Skulen ligg midt i , et steinkast unna gågata og offentlig kommunikasjon. Og lærar Marianne skryt av elevane sine: — Du er vorte kjempeflink å ordne opp sjølv og reise åleine. .

Nächster

Nordfjord folkehøgskule

Sunnmøre fhs

Han vil heller ikkje snakke om at han hadde ei langhåra karriere som bassist på starten av 90-talet. Strandafjellet ligger likeved, og blir det oppkjørt der, kan vi trekke til et mindre lokalt anlegg, Fjellsetra. Gitar Er du så å seie blank på gitarspeling, men har lyst til å lære? Lærar Mariane Nordås syt for at alle får pølser. Rørsle Eit fag der du jobbar med bevegelighet og forebygging av skader. Du får Våttkort frå Norges Padleforbund.

Nächster

Startsida

Sunnmøre fhs

Det er ganske stilig å ha med seg kajakk heim etter eit folkehøgskuleår. Har eit stabilt, godt humør, og det kjem godt med når han endar opp i shorts og t-skjorte på kjøkkenet midt på natta midt i desember - i eit kaos av kjevle, mjøl, lefser og flatbrød. Området rundt oss heiter Nordfjord. Klar med isøksa til å møte eit nytt element. Elevane på Møre folkehøgskule er svært ulike.

Nächster

Sunnmøre Indremisjon

Sunnmøre fhs

Denne veka skal vi oppleve alt kva Hoddevika har å by på. Heile skulen har vore på morgonsamling. Ho har to friluftsbukser hengande i skåpet. Læraren for surfelinja stikk hovudet inn og spør om jentene vil vere med dei å grille på stranda. Jegerprøve Eit praktisk og teoretisk kurs der du får tatt jegerprøva.

Nächster

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre fhs

Eg er ved di side og eg ser deg Ljos av Beate S. Dette gjelder på Sunnmøre blant annet lederkonferansen i Spjelkavik, bursdagsfesten for Radio Sunnmøre i Langevåg, Kvinnehelg på Orreneset, konserten på Blindheim 2. Det blir vintertur kombinert med toppturar. Han har hytte ved havet, padlar kajakk, og det kjekkaste han veit er å vere saman med bestevenen sin: Kona Venke. Tusen takk til Ingeborg, Øivind, Anna, Maria, Knut Johan, Keenan, Enicka og alle andre som har bidratt og delt ansvaret! To netter i telt dei andre dagane bur du på skulen.

Nächster