Sibirisk kattunge. Siberian Cat

Kattungar arkiv

Sibirisk kattunge

Ha hög intelligens, svara fullständigt på smeknamnet. De gillar inte riktigt vatten. Mycket älskar att bli fotograferad Stor, väger 7 kg En full medlem av vår familj När det finns djur i huset blir människor kinder. Vacker färg har stora klara fläckar, spårning av den centrala delen av platsen spåras. Nästan en vuxen pojke - 4 år. Inavelsgrad Vi rekommenderar att inavelsgraden på 4 generationer är max 3,12% och helst lägre än så. Det finns en trefärgad katt med tillägg av vit.

Nächster

Sibirisk katt: Allt om uppfödare och kattungar till salu

Sibirisk kattunge

Använd belöningssystemet och ha tålamod, för resultaten är inte långa i kommande. Sibirierna behöver, liksom alla andra raser, alltid tillgång till färskt, rent vatten hela tiden. Sibirisk katt är en bra jägare. Anmärkningsvärd, smart, stilig, riktig vän, väldigt ren, älskar när jag kamar det. De kommer aldrig mardröm ditt hem eller hushåll, kommer alltid att vara försiktig. Vi útfärdar inte regler för avel och uppfödning för våra medlemmar.

Nächster

Sibiriska kattungar till salu & planer. Fodervärd sökes till Sibirisk Katt. ⋆ SE*Voyakas

Sibirisk kattunge

Historia Sibirien är en gammal ras med tidiga referenser till liknande katter från 1000-talet. Det välvilliga och öppna varet har behållit många av deras förfädernas vanor - kärlek till jakt och naturlig observation. Om du har en sådan katt, skicka oss hennes foto till postkontoret eller till gruppen! То, что пугает обычную кошку — сибирскую разве что позабавит. Dess massivitet begränsar inte sin rörelse. De förstår och svarar på utvärderingen av deras handlingar och intellektuella förmågor. Livslängden är i genomsnitt 15-20 år. Det är bäst att mata en mogen katt flera gånger om dagen och se till att det är mat av god kvalitet som uppfyller alla deras näringsbehov, vilket är särskilt viktigt när katter blir äldre.

Nächster

Sibirisk katt

Sibirisk kattunge

När Ryssland öppnade sina gränser till andra länder började många människor tämja dessa vildkatter och snart blev de kända som Rysslands aboriginska katter och utställdes på många utställningar. Jag har en sibirisk kattunge, jag ska ta min bekanta med min tyska herdhund till dacha, jag vet inte ens hur min Hans reagerar på henne, och han ser sällan mig, saknar mig och jag spänner också med en kattunge Rasens ursprung Det finns många rykten och myter om ursprunget till den sibiriska kattrasen. Specialiserad mat, enligt experter, förlänger livet, i motsats till katter, som äter var och vad de äter. När försäkringsbolag beräknar ett sällskapsdjurs premie, påverkar de flera saker som inkluderar var du bor i Storbritannien, kattens ålder och huruvida de har blivit neutraliserade eller spridda bland annat. Katter behöver regelbundet borsta för att förhindra att knutar och knölar bildas i sina lager. Trots att vi tog honom som vuxen, anpassade Masik sig snabbt till vår familj och idag tänker familjen inte ens om sig själv utan den här sibirien.

Nächster

Kattungar arkiv

Sibirisk kattunge

Trots sin storlek är Lexus en fegis, listig och samtidigt mycket charmig. Kvinnor tenderar att vara märkbart mindre och ljusare än sina manliga motsvarigheter. Titta på en underhållande video om sibiriska katter: Rishat Sibirisk kattunge uppvuxen med en herdevalp. Lexus är min katt, som bara behöver den dyraste korven, bara färskt kött och endast kollektiv gårdsmjölk. Karaktär och liv med människor Att vara en aktiv, långhårig katt behöver inte alltför stor uppmärksamhet från ägaren. Resultatet var en enhetlig färg i hela pälsen, utan pigment.

Nächster

Skogkattslingan

Sibirisk kattunge

Jag kände mig i förväg att min son skulle komma om 10 minuter och gick till dörren och satte sig och väntade och tittade på dörren. När allt är bra är det nödvändigt att observera vaccinationsbladet, besök regelbundet veterinären, genomgå ett parasitprogram, rengör öronen och om möjligt tänder. Om du tittar noga, så ser de på några bilder som tyska herdar. Сибирские коты — молчуны и лишних звуков вы от них не дождетесь. Даже, если питание правильное, то он все равно будет, только мало. De är utmärkta försvarare av deras territorium.

Nächster

Sibirisk katt

Sibirisk kattunge

Eftersom rasen är långhårig kan det även vara klokt att investera i en bra borste för att pälsen inte ska tova sig. B-blod Sällskapet Sibirisk Katt har inga rekommendationer för detta i dagsläget. Det finns fall där en katt har ögon av olika färger. Skogkattslingan svarar inte på något sätt för sakinnehållet och uppgifternas aktualitet. Vård och underhåll av denna ras påverkar atmosfären i huset positivt. Сибирская гладкошерстная кошка преданна только хозяину, легко найти общий язык, чистоплотная.

Nächster