Ravintola töölö. Young hearts

Töölö ravintolat

Ravintola töölö

Ilmoitamme myös, että lounasta ei ole toistaiseksi saatavilla ma 30. Tämän lisäksi listalla on sashimia, tempuraa ja itsevalmistettuja dumplingseja sekä buneja. Suunnittelemme tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Inspiroidumme satokausista ja Suomen luonnosta, mutta yhtä suurta intoa koemme kaukomaiden mausteita ja Välimeren runsaita ja vehreitä makuja kohtaan. Historiallinen miljöö luo ainutlaatuisen ilmapiirin aterioinnille ja mutkattomalle yhdessäololle. Kun avasimme 2008, niin olimme ensimmäisiä sushiravintoloita Helsingissä.

Nächster

Ravintola Gandhi

Ravintola töölö

In addition to sushi we have a large selection of Japanese classic portions such as tempura, sashimi and home made dumplings and buns. Uniikki brasserie vanhassa apteekkimiljöössä Ravintola Careliassa parhaat raaka-aineet, innovatiivinen ote ja ranskalaisen keittiön klassikot lyövät kättä rennossa brasserie-ilmapiirissä. Tervetuloa nauttimaan keittiömme maukkaista herkuista ja ainutlaatuisesta miljööstämme! Toivomme, että paussimme on hetkessä ohi ja pääsemme takaisin normaaliin rytmiin mahdollisimman pian. Elä taiteilijaelämää Töölössä Elite on ainutlaatuinen suomalainen kulttuuri- ja taiteilijaravintola — elämän estradi ja taiteilijoiden olohuone jo vuodesta 1932. Emme halua sitoa itseämme mihinkään tiettyyn kulttuuriin tai keittiöön.

Nächster

Ravintola Mountain

Ravintola töölö

Ravintola suljettu toistaiseksi Arvoisat asiakkaat! Laajalta monipuoliselta á la Carte -listaltamme löytyy monenlaisia herkkuja kasvis-, kana-, lammas-, liha- ja kalaruokia. Tokyo55 is regarded as one of the best sushi restaurants in Helsinki. Vallitsevan kansainvälisen pandemian ja siitä johtuvien viranomaisten suositusten myötä ravintolan sulkeminen on ainoa keino, jolla me voimme vaikuttaa coronaviruksen leviämiseen sekä pitääksemme asiakkaat ja henkilökunnan turvassa. Tässä oikean elämän teatterissa ovat viihtyneet niin näyttelijät kuin muusikot, kirjailijat ja tanssijat sekä kuvataiteilijat, joiden teokset koristavat Eliten seiniä. Listamme annokset sopivat hyvin jaettavaksi koko pöytäseurueen kesken.

Nächster

Elite

Ravintola töölö

Tokyo55:sta pidetään yhtenä Helsingin parhaimmista sushiravintoloista. Viinilistalta voit valita mausteiseen ruokaan sopivan puna- tai valkoviinin. Ammattitaitoiset kokit loihtivat suussa sulavia aito ja alkuperäisiä nepalilaisia herkkuja. Aiemmilla 1900-luvun vuosikymmenillä ravintolan tiloissa toimi mm. Apteekki Carelia ehti palvella alueen asukkaita vuodesta 1929.

Nächster

Töölö ravintolat

Ravintola töölö

Apteekin muuttaessa pois vuonna 1995, töölöläinen ravintoloitsija Asta Nurmilaukas perusti tilaan ravintolan, säilyttäen suuren osan 1920- luvun sisustuksesta. Asiakkaat voivat silti joko noutaa ruoan ravintolasta tai tilata kotiinkuljetuksineen Woltin tai Foodoran kautta. Jos summa ei täyty ruoka- ja juomatilauksista, erotus peritään tilavuokrana. Young Hearts ravintolan takana on kokki Patrik Lindström jonka aiempia ravintoloita ovat mm. Myyntipalvelumme auttaa teitä mielellään suunnittelemaan tulevaisuuden tilaisuuksianne ja juhlia. Kesällä asiakkaita palvelee vehreä terassi. Meiltä nautit herkullisen lounaan, kahvilan suolaiset ja makeat tuotteet sekä kokous-, juhla- ja tilaustarjoilut.

Nächster

Töölö 49

Ravintola töölö

Kaupunginosan alueelta löytyy erittäin kattava valikoima erilaisia ravintoloita, etenkin Mannerheimintien ja Runeberginkadun varrelta. Töölönlahdella sijainneen Suomen Sokeri Osakeyhtiön sauna. Viihtyisässä 50-paikkaisessa ravintolassamme voi viettää yritysten ja yhdistysten juhlia, pikkujouluja tai häitä. Mmaku Mannerheimintie 25 00250 Helsinki Aukioloajat: ma-pe 8:30-10:30, 14:30-18:30 Mountain Nordenskiöldinkatu 8 00250 Helsinki Aukioloajat: ma-pe 11-22:30, la-su 13-22:30 Mr. Meillä viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat nuorista varttuneisiin — yhdistävänä tekijänä on rakkaus hyvään ruokaan. Hyvät asiakkaat, Päivitys edellisestä postauksesta. Kabinetit Oletko järjestämässä kokousta, yritystilaisuutta tai perhejuhlia tai vaikkapa karonkkaa? Ravintolan nimi viitannee aikakauden avaruustoimintaan sekä kuulentojen ajankohtaisuuteen.

Nächster

Tokyo 55

Ravintola töölö

. Tarjoamme käyttöösi ravintolasalin sekä neljä erilaista kabinettia ja juhlatilaa. Alla on listattuna Töölöstä löytyvät ravintolat, kahvilat, sekä baarit, kuin myös erikoisruokailupaikat, kuten jäätelöbaarit. Sen sijaan tarjoamme -15% alennuksen kaikista à la carte ruoista ei koske Woltin,Foodoran kautta tulevia tilauksia. Young Hearts on jatkumoa näille tunnelmallisille kortteliravintoloille jotka aikoinaan palvelivat Punavuoressa. Our chefs are passionate about their work and deliver top quality dining experiences every day.

Nächster

Töölö 49

Ravintola töölö

Tilojen hinnoittelu perustuu vähimmäisveloitukseen, joka on 300-600 euroa. Ravintola Kuu on toistaiseksi suljettu koronaviruspandemiasta johtuen Ravintola Kuu avattiin Töölönkadulle toukokuussa 1966. Lisäksi tiistaista lauantaihin baarimestarit valmistavat moderneja cocktaileja myös Tokyon puolelle. Ravintola Töölö 49 Ravintola Töölö49 palvelee Helsingin Töölössä. Freesenkatu 5 00100 Helsinki Aukioloajat: la-su 10-18 Töölö ravintolat — Full House Runeberginkatu 34 00260 Helsinki Aukioloajat: ma-pe 10:30-22, la suljettu, su 12-22 Gandi Toivonkatu 1 00250 Helsinki Aukioloajat: ma-to 11-23, pe 11-23:30, la 12-23:30, su 12-22 Gringos Locos Helsinki Mannerheimintie 17 00100 Helsinki Aukioloajat: ma-to 16-23 , pe 16-24, la 13-24, su 13-22 Gyosai-Sushi Runeberginkatu 40 b 00260 Helsinki Aukioloajat: ti-pe 11-19, la 12-17, su suljettu Indian Taj Linnankoskenkatu 11B 00250 Helsinki Aukioloajat: ma-to 11-24, pe 11-02, la 12-02, su 12-24 Janoinen Lohi Linnankoskenkatu 12 00250 Helsinki Aukioloajat: ma-to 14-02, pe-la 12-03, su 12-24 Jäähallin Kahvio Nordenskiöldinkatu 11-13 00250 Helsinki Aukioloajat: Jäävuorojen mukaisesti, la-ma klo 9 alkaen, ti-pe klo 8 alkaen, sulkeutuen, kun viimeinen jäävuoro alkaa. Ravintolamme pysyy toiminnassa ma-pe klo: 11.

Nächster