Oglasnik koprivnica. Naslovnica

Naslovnica

oglasnik koprivnica

Općenito Auto Centar Bedeković se nalazi na magistralnoj cesti Zagreb-Varaždin smjerovi Varaždin, Zagreb, Mađarska, Osijek u ulici Zagrebačka 84. Proteže se na 1100 m2 radnog prostora od čega je 220 m2 autosalon , 180m2 je servis, a ostalo autolimarska radionica s termolakirnicom i autopraonicom. Redovito servisiranje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu, od strane našeg stručnog osoblja, koji pomažu svojom profesionalnošću i osposobljenošću, garantira održavanje kvalitete i vrijednosti vašeg vozila. Prodaja rezervnih dijelova: U Auto Centru Bedeković možete kupiti sve originalne rezervne dijelove za sve tipove Mazdinih vozila kao i svu pripadajuću dodatnu opremu. Takve tehničke izmjene uključuju ne samo neodgovarajuće dijelove, nego i dodatni pribor.

Nächster

Koprivnički oglasnik Public Group

oglasnik koprivnica

. Prilikom kupnje vozila u našem autosalonu možete sklopiti policu auto osiguranja. Obratite pozornost da tehničke izmjene originalnog stanja Vaše Mazde mogu utjecati na sigurnost vozila. Obožavateljica sam erotskog veša i igračkica,hajde da se zabavimo. Originalni Mazda dijelovi i pribor su posebno oblikovani za Mazda vozila. Ukoliko na vozilu treba napraviti redoviti servis ili postoji potreba za limarskim ili mehaničarskim popravcima na vašem vozilu, molimo Vas da se obratite našoj servisnoj službi kako bi rezervirali svoj termin, uz mogućnost korištenja zamjenskog vozila prema dogovoru.

Nächster

Koprivnica

oglasnik koprivnica

Servis U Auto Centru Bedeković možete kupiti novu Mazdu, postoji mogućnost zamjene staro za novo,a možete i servisirati svoje vozilo. Ako neko zeli da mi pravi drustvo neka mi se javi. Neoriginalni dijelovi i pribor nisu ispitani i odobreni od strane Mazde, osim ako to nije izrijekom navedeno. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića. Slatka sam cura,divlja i jako napaljena na starije potentne muškarce. Posjedujemo vlastitu vučnu službu , a ukoliko postoji potreba za takvim prijevozom stojimo vam na raspolaganju od 0-24 h.

Nächster

nekretnine KOPRIVNICA I OKOLICA prodaja

oglasnik koprivnica

Osim toga, u svakom trenutku Auto Centar Bedeković nudi mogućnost probne vožnje Mazdinih vozila prema dogovoru o terminu vožnje sa našim prodajnim savjetnicima. Volim razne kombinacije i maštarije. Razvedena penzionerka sam, volim sex. Kažu da sam neodoljiva a ja kažem da sam nezasitna. U salonu su uvijek izloženi gotovo svi modeli Mazde kako bi kupci mogli doživjeti kvalitetu i ugođaj vozila koji kupuju. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati.

Nächster

INDEX OGLASI

oglasnik koprivnica

Salon Salonski prostor Auto Centra Bedeković za prodaju vozila opremljen je vrlo moderno, po svim Mazdinim standardima i kao takav podiže ugled i standard Mazde u Hrvatskoj. Hoću i ja da budem zadovoljena. Tražim muškarca od akcije,nije važno ako si zauzet ili želiš samo kratku avanturu na sat-dva ili dan-dva,javi se,sve je to lijepo za mene. Kratko i iskreno tražim muškarca koji se smatra vatrenim i izdržljivim jer mi je dosta mlakonja koji se u rekordnom vremenu uzbude i svrše. U našem servisu, koji je opremljen sa svim potrebnim specijalističkim alatima za popravak i servisiranje Mazde, rade tehnički obrazovani djelatnici koji su tokom Mazdinog školovanja pripremljeni za sve izazove koje takav posao nosi. U našoj autopraonici očekuje vas brza i kvalitetna usluga pranja vašeg vozila od 07-19h.

Nächster

nekretnine KOPRIVNICA I OKOLICA prodaja

oglasnik koprivnica

U skladu s novom europskom regulativom, Index. Surađujemo sa svim osiguravajućim i leazing kućama te svaki popravak koji je vezan za iste naplaćujemo direktno od njih. Zivim sama i strasno mi je dosadno. . . . .

Nächster

Koprivnički oglasnik Public Group

oglasnik koprivnica

. . . . .

Nächster