Næstved lægehus. Selvbetjening

Lægehuset i Holsted

næstved lægehus

Vi oplever aktuelt mange henvendelser vedrørende corona og vil derfor anmode om at man søger information på Corona hotline 70 20 02 33 Er du i tvivl om du tilhører en særlig risikogruppe og om du må arbejde i forbindelse med genåbning af Danmark, kan retningslinjerne ses her under punkt 3 Er du i tvivl om dit barn kan starte i institution. Lægehuset i Holsted Forside Personale E- kommunikation Praktisk information Vaccinationer Find os Links Det er desværre ikke muligt her i coronatiden at bestille tid online. Jeg tror, det kommer til at fungere. Ikke et regionslægehus Henrik Heerwagen fortæller også, at Lægehuset Vordingborg ikke er en pendant til regionslægehuset Alles Lægehus i Vordingborg. Derimod kan man møde hans kone Lone Overbeck Heerwagen, som står for alt det administrative i lægehuset. Medicin som sovemedicin, psykofarmaka, vanedannende medicin samt visse typer smertestillende medicin bedes du bestille en tid retningslinier fra sundhedsstyrelsen for de praktiserende læger.

Nächster

Lægehuset i Holsted

næstved lægehus

Den første starter allerede efter nytår. De kan fortsætte ved den læge, de hele tiden har haft; nogen af dem skal blot møde op på en anden etage i bygningen end tidligere. Henrik Heerwagen overtager samtidig alt personale i huset - også de ansatte i laboratoriet i kælderen - men ikke ansatte i Mikael Sværkes praksis. I må ikke komme ind i huset lige for tiden. At samle flere emner sammen giver dårlig kvalitet og problemer med at overholde tiderne.

Nächster

Lægehuset i Holsted

næstved lægehus

Derefter går de alle på deltid og arbejder tre dage om ugen; Jørgen Dejgaard frem til sommeren 2020, de to andre hele 2020. Mange ting kan klares per telefon. Hvis du sender en mail til lægen skal du være opmærksom på at der kan gå op til ca 5 dage før du får en tilbagemelding se venligst opslag hvis klinikken er lukket Man skal altid selv ringe eller mail til lægen hvis man vil have svar på sin undersøgelse m. Regionslægehusene har nemlig en licensperiode, som med få års mellemrum skal i udbud, hvorefter man kan risikere, at andre vinder udbuddet. Ægteparret er bekendt med denne arbejdsfordeling fra Næstved Lægehus som i flere år har kørt på samme måde. Vaccination af gravide for kighoste er udviddet til at gælde hele 2020. Send enkle spørgsmål til din læge 1 spørgsmål pr mail.

Nächster

Næstved

næstved lægehus

Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom samt anmodning om hjemmebesøg. Anmod om fornyelse af dine recepter Under emailkonsultationen kan du også bestille receptfornyelse. Husk at receptfornyelser og almindelig tidsbestilling foregår via sekretariatet mellem klokken 10. Desuden får de tilsendt et nyt sundhedskort i løbet af indeværende uge eller den kommende uge. Der skal man dog have en smart phone og downloade Min Læge App.

Nächster

Afdelinger på Næstved Sygehus

næstved lægehus

Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet. Lægelige fællesskaber Henrik Heerwagen, der er 44 år, har det overordnede lægelige ansvar i lægehuset, men patienterne vil ikke møde ham, da han selv praktiserer i Næstved. Herefter kan man frit vælge at ændre koden efter ønske. Penicillin kan ikke bestilles via mail der skal du have en tid hos lægen! Førstesalen bliver derved i første omgang tom og planen med den er ifølge Henrik Heerwagen, at nye læger med tiden kan flytte ind her, hvad enten de ønsker egen klinik eller at være ansatte i det eksisterende lægehus. Tidspunkt for videokonsultation aftales med lægerne mellem 8-9.

Nächster

Afdelinger på Næstved Sygehus

næstved lægehus

Praktisk information Telefonkonsultation og videokonsultation Telefonkonsultationen er dagligt mellem 08. Alt i alt kommer klinikken i stueetagen således til at rumme tre læger, tre sygeplejersker og en sekretær. Før du kan sende emails til klinikken bestille tid eller medicin skal du kontakte klinikken for at få kode og password. Avisen udkommer desuden i Nørre Alslev og Tappernøje. Konsultation vedrørende akut opstået sygdom planlægges normalt i tidsrummet 10.

Nächster