Najnoviji filmovi. TOP LISTA: Ovo su trenutno najgledaniji filmovi na svetu! (VIDEO)

13 filmova koje morate da pogledate u 2018!

Najnoviji filmovi

Januar 2019 Najbolji Filmovi 2019 Toy Story 4 Buzz Lightyear se prvi put pojavio u Andyjevoj kolekciji igračaka 1995. Što znači da će se Leia vjerojatno pojaviti na temelju snimaka koji je prethodno snimljen. Film je dosta zabavan, sa već spomenutom pomalo nevjerovatno pričom u središtu, i definitivno ga vrjedi pogledati, ali isto tako ima lošu stranu. Kraj filma je poprilično dobar ali do njega će te često pogledavati na sat jer, budimo iskreni, priča jednostavno nije dovoljno zanimljiva za takav viskobuđetni film. Pozdrav svim ljubiteljima domacih filmova i serija! No, gledajući ovaj film nisam mogao ne primjetiti koliko je potencijala, za nešto više, propušteno.

Nächster

Najbolji filmovi 2018 godine

Najnoviji filmovi

U drugom poglavlju banda je starija 27 godina i odlučna je okončati to. Iako na početku sve izgleda idilično, nakon nekog vremena razlike između njih počinju biti sve očiglednije. Svi domaci filmovi i serije na ovoj stranici su besplatni, te vam nije potrebna nikakva registracija. Utrkajući se protiv vremena, svi su morali raditi zajedno kako bi otkrili trag u svakoj sobi i pobjegli. Predrasude koje smo navikli gledati samo iz negativnog aspekta se ovdje koriste, obostrano, na šaljiv način te služe kao sredstvo zbližavanja. Do bilo kojeg sadrzaja na stranici dolazimo lakocom putem gornjeg izbornika gdje su svi filmovi i serije poredani po abecedi, dok kompletan popis cjelokupnog sadrzaja mozete pronaci. Srećom po nas, još uvek ima dobrih naslova koji vrede da kupimo kartu, zauzmemo mesto u sali i uživamo u radnji.

Nächster

DOMACI FILMOVI ONLINE

Najnoviji filmovi

Dok se Alita počela prisjećati vlastite povijesti, polako shvaća da joj nije namijenjeno da bude samo normalna djevojka koju joj je poželio dr. Za neke bi čak rekao da doprinose rasizmu. Septembar 2019 Hellboy 2019 Sa stranica glavnog djela Mikea Mignole, ova puna priča o akciji vidi legendarnog polu-demonskog superheroja David Harbour koji poziva englesku prirodu da se bori s trojicom divljaka. Dosta podsjeća na Talijanski neorealizam, koji je poznat po tome što je prikazivao siromaštvo i način na koji se odvijao svakodnevni život, često snimajući sa neprofesionalnim glumcima i bez prave radnje. Najcesce je problem u vasoj internet vezi ili istovremeno isti film gleda jako puno korisnika. Izvinjenje nasilja i kulta poremećenih vođa: nije teško vidjeti kako je sve to dobro za klasičnog Tarantina. Siguran sam da su u centru radnje bili političari, ovaj film bi imao ocjenu 8,2, ili višu, na imdb-u.

Nächster

13 filmova koje morate da pogledate u 2018!

Najnoviji filmovi

Jako je sličan u to dijelu sa horrorom iz 2015. Glass of Unbreakable, pridružuju se ovoj novoj produkciji jednako uzbudljivog psihološkog horor filma. U međuvremenu, sumnjivi biznismen Vector Mahershala Ali zajedno s liječnikom Chirenom Jennifer Connely Imali su vlastitu agendu koja je imala nešto s moto sportovima. Bolji način da počastite svoju 40-godišnju karijeru sa Star Wars franšizom. Pravi blocbuster koji daje svojoj publici ono što su platili, i više od toga, i u potpunosti zaslužuje status najuspiješnijeg filma godine. Pogledajte na sledećoj stranici preostale filmove koji će biti hit u 2018:. Sa ove ekspedicije vraća se samo jedan čovek, i to teško ranjen.

Nächster

TOP LISTA: Ovo su trenutno najgledaniji filmovi na svetu! (VIDEO)

Najnoviji filmovi

No, ona je donjela slavu i popularnost ovom filmu i teško je zamisliti da bi ovaj film doživio i približno sličan uspjeh bez nje u glavnoj ulozi. Gledanje čovjeka iz Vizlinog stasa koji se pokušavao prilagoditi životu u malom gradu bilo je nešto što je trebalo gledati, ali očito nije dugo trajalo. Preporuka svima koji više obraćaju pažnju na režiju, jer sama priča je tu samo dodatak. Iako će kritičari reći da se film ne može odlučiti dali je više ratni film, ili je zombie horror, po meni je upravo taj prijelaz između dva žanra ono što ga čini posebnim i što ga izdvaja od ostatka sličnih filmova. Pripremite se i spremite datume novih filmova koji izlaze 2019. Svijet koji je Vizla pomislio da je ostavio za sobom bio je tako komično nadmudren, od likova do okoline. Juli 2019 X-Men: The New Mutants 20th Century Fox nadmašuje sam sebe ove godine.

Nächster

Kršćanski filmovi

Najnoviji filmovi

I ovaj film se nasao na našoj list Najbolji Filmovi 2019 Najbolji Filmovi 2019 Datum objave: 20. Dvojac se nakon početnih predrasuda počinje zbližavati te putem izgrade međusobno poštovanje i prijateljstvo. Nemoguća misija je jedna od onih franšiza koje su se nekim čudom uspijele održati na životu, iako zapravo nikome nije stalo do njih, pa čak i s vremenom postati sve bolje. Ovaj put dok se pripremaju za poseban posjet samih kraljeva Engleske. Kontrast između njegova prethodnog života i života u malom gradu bio je poput noći i dana što je vjerojatno bio razlog zašto je on tamo odlučio živjeti. Na zalost, jedan manji dio sadrzaja, zbog objektivnih razloga, nije uvijek u funkciji. Zbog toga je Marija bila zatvorena 18 godina prije nego što se suočila sa pogubljenjem.

Nächster

Najbolji Filmovi 2019: Ovo su najbolji novi filmovi koji izlaze 2019. godine

Najnoviji filmovi

Ovaj put se radi o sinovima Adonisu i Ivanu, koji moraju opravdati svoje ime. Ovaj film je otišao korak dalje sa nevjerovatnim scenama u kojima 55godišnji Tom Cruise izvodi svoje vratolomije bez pomoći kaskadera, kojih ima u izobilju tako da vam zasigurno neće biti dosadno. Za gledanje svih filmova potrebno je jedino imati instaliran i brzu internet vezu. Odjednom uhvaćen u sukobu nadnaravnog i ljudskog, Hellboy je sada pakleno nastrojen da zaustavi Nimuea, a da ne pokrene kraj svijeta. Da se film više koncentrirao na priču o Ivanu i njegovoj borbi sa očekivanjima i odbačenosti od strane majke, te da je njegov lik više približen publici, dobili bi pravu borbu u kojoj bi gledatelji bili zapravo podijeljeni za koga u filmu navijati, a to je ono što bi dalo dodatnu vrijednost i izdvojilo ovaj film iznad prijašnjih nastavaka.

Nächster

DOMACI FILMOVI ONLINE

Najnoviji filmovi

Tamo otkriva Krvavu kraljicu, Nimuea Milla Jovovich i uskrsnuća drevne čarobnice koja je žedna da osveti prošlu izdaju. Dao joj je robotsko tijelo i nazvao ju Alita Rosa Salazar — film za Chippe , Bird Box itd. Od pojave Netflixa i velike ekspanzije serija koje možemo da gledamo u nedogled u ušuškanom kutku svog doma, bioskopi su izgubili trku sa televizijom. Napisana i režirana od strane muža i supruge Ane Boden i Rajana Fleka, kapetan Marvel je najavljen prije četiri godine i efektivno je prva ženska superherojska produkcija koju vodi žena. Srazlogom se nalazi na našoj list Najbolji Filmovi 2019 Datum objave: 6. Ovaj put redatelji braća Russo , prepoznavajući opasnost od prevelikog ponavljanja istog, odlučuju dati sve konce u ruke negativca, i od njega napraviti stvarnu opasnost za protagoniste. Ali ovaj Halloween definitivo preporučujem jer, u većem dijelu, radi se o jako zabavnom filmu koji je vrhunski snimljen i, sve u svemu, nudi više dobrih stvari-u odnosu na loše.

Nächster