Læge lyngby. Hjem

Forsiden

Læge lyngby

Smerter Når bedøvelsen fortager sig, kan der optræde moderate smerter. I udvalgte tilfælde kan man få den bøjede finger udstrakt ved blot overskæring af den strammende seneplade med en kanyle. Dette gælder også for personer der ikke har været i risikoområder i udlandet eller har været i kontakt med personer smittet med Covid-19. Operation Foretages i lokal bedøvelse i håndfladen. Det er vigtigt for at modvirke hævelse på operationsstedet, at dette holdes højt — gerne over hjerteniveau — i de første dage efter operationen.

Nächster

Lægeliste

Læge lyngby

Fingre skal også helst bevæges. Nogle af jer vil som noget nyt blive bedt om at anvende værnemidler, primært maske, ved konsultation. Blødning Efter operationen forekommer sjældent. På operationsdagen aftales tid til trådfjernelse 10-12 dage senere. Herved opstår der smerter, ofte natlige, og følenedsættelse i fingre.

Nächster

Olin Øre Næse Hals Klinik

Læge lyngby

Der kan for eksempel tages en morfintablet sammen med almindelig smertestillende medicin, som fås i håndkøb på apoteket. Mange tiltag er stadig gældende: Ved let sygdom bliv hjemme og undgå tæt kontakt med andre, også egen husstand. Hvis bandagen en sjælden gang skulle bløde igennem bør den forstærkes eller skiftes. Om os Vores praksis er en delepraksis. Det er vigtigt for at modvirke hævelse og smerter, at armen holdes højt — over hjerteniveau — de første par dage efter operationen. Det hurtige bandageskift og sæbebadene modvirker betændelsestendensen.

Nächster

Hudklinikken Lyngby Hovedgade ved Dermatolog Søren Kamp

Læge lyngby

Denne frilægning og sikring af nerverne kan imidlertid medføre at der i en periode efter operationen kan være en sovende fornemmelse i fingrene. Arbejde Alt efter hvilket arbejde De har, kan De gå i arbejde efter 3-4 dage eller behøve sygemelding 7-14 dage. De må under hele forløbet støtte fuldt ud på benet og bøje så meget De kan. Ring venligst til klinikken for fornyelse i stedet, indtil videre. Operativ fjernelse sikrer bedst mod nydannelse af seneknuden.

Nächster

Lægeliste

Læge lyngby

Der aftales til trådfjernelse ca. Det vil oftest være tilstrækkeligt at behandle disse med svage smertestillende tabletter, for eksempel Magnyl, Panodil eller lignende, som kan købes i håndkøb på apoteket. Ugens billede: Solnedgang- Agger- April 2020 Foto: Carl Johan Holmboe Dahl Hjemmeside: Corona-virus 13-04-20: Vi glæder os alle til at åbne vores samfund lidt op. Såret tilses 4 — 5 dage efter på klinikken, dels for at sikre sig i mod større blodansamling, dels for at skifte bandagen. Smerter Når bedøvelsen fortager sig kan der optræde moderate smerter. Og fortsat håndsprit i forbindelse med konsultation.

Nächster

Hudklinikken Lyngby Hovedgade ved Dermatolog Søren Kamp

Læge lyngby

Adgang Klinikken ligger i høj stuelejlighed. Derefter fjernes de yderste lag forbinding og en ny anlægges. Privatpatienter betaler selv det fulde konsultationshonorar. Bemærk venligst, at vores telefontid i denne periode varierer fra dag til dag, men vil hovedsagligt være om formiddagen. I andre tilfælde bør man i stedet fjerne en del af grundstykket i storetåen tillige med knysten metode 2. I nervens forløb sammen med bøjesenerne i en tunnel ved håndroden, kan nerven komme i klemme. Både med optimisme og håb men også berettiget bekymring for, om det virkelig fortsat kommer at gå godt.

Nächster

Læge Eva Renard Bjerg

Læge lyngby

Tilstanden vil ofte være kombineret med forfodsplatfod, hammertæer og knystgener. Optræder da oftest 4 — 5 dage efter operationen. Operation Indgrebet foretages i lokalbedøvelse. Hvis bandagen skulle bløde igennem lægges en ren forbinding ovenpå og der lægges et fast konstant tryk over såret i 10 minutter. Operationen varer 30 minutter og bedøvelsen 2-6 timer. Hørenedsættelse og tinnitus undersøges og rådgives der om. Her sidder lægerne ved telefonen.

Nächster