Lähihoitaja työpaikat. Avoimet työpaikat

HUS

Lähihoitaja työpaikat

Haluatko tarjota meille apuasi ja olet sairaanhoitaja, bioanalyytikko, röntgenhoitaja tai vähintään 140 opintopistettä suorittanut alan opiskelija? Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Työnhakijoille tarjoamme työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla. Tehtävään valittavalta henkilöltä vaaditaan vähintään lähihoitajan tutkintoa sekä vähintään auttavaa englannin kielen taitoa. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.

Nächster

Lähihoitaja keikkatyö työpaikat

Lähihoitaja työpaikat

Yhteydenottoja on tullut runsaasti ja k äsittelemme niitä arkisin mutta olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian. Tai lääketieteen kandidaatti L4-5 tai vastavalmistunut lääkäri? Palautetta voit lähettää osoitteeseen: Löydät meidät myös täältä:. Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Olemme kiitollisia jokaisesta osaajasta, joka on käytettävissä. . Työvuorot ajoittuvat maanantaista sunnuntaille ja työvuoroja on mahdollista sopia joustavasti.

Nächster

Katso avoimet työpaikat

Lähihoitaja työpaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. Työnantajille - kunnille, kaupungeille, kuntayhtymille ja kuntien omistamille yrityksille - tarjoamme rekrytoinnin ohjelmisto- ja asiantuntijapalveluja, jotka sopivat ulkoiseen ja sisäiseen rekrytointiin sekä sijaisuuksien hallintaan. Työtehtäviisi kuuluu työmaalle saapuvien ja sieltä lähtevien henkilöiden kuumeen mittaaminen. Haethan tehtävään heti, sillä etenemme rekrytointiprosessissa nopeasti. Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Tehtävään valittava henkilö aloittaa työt mahdollisimman pian ja alustavasti työt jatkuvat ainakin kesäkuun lopulle.

Nächster

Avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla

Lähihoitaja työpaikat

Kuntarekrystä löytyy tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta. Ole yhteydessä sähköpostilla rekrytointi hus. . . . .

Nächster

Lähihoitaja keikkatyö työpaikat

Lähihoitaja työpaikat

. . . . . . .

Nächster

Avoimet työpaikat pääkaupunkiseudulla

Lähihoitaja työpaikat

. . . . . .

Nächster