Kamperi. Pretraga kampera

Prodaja kampera

kamperi

Sva vozila proizvedena su u Njemačkoj. Probajte i otkrijte vaš novi svet! Hymerova vozila su komforni apartmani na kotačima, sinonim su prestiža i neograničenih mogućnosti. U skladu s novom europskom regulativom, Index. . Najam kampera Najam kampera vam omogućava slobodu kretanja sa komforom koji vas prati. Sloboda je vaš imerativ u kamperu kojim putujete i na letovanje i na skijanje i u poslovne svrhe. Veliki broj različitih modela omogućuje svakom da odabere upravo to što mu je potrebno, bilo da je ljubitelj putovanja, skijanja ili vodenih sportova, zaljubljenik u prirodu, lov ili ribolov, porodica sa djecom ili društvo prijatelja.

Nächster

Polovne kamp kućice Srbija

kamperi

Odlična izolacija omogućuje korištenje bez obzira na godišnje doba i vremenske uvjete. Vozilom smiju upravljati samo osobe navedene u ugovoru o najmu. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Tvrtka se bavi prodajom i distribucijom kamp i sport opreme, vrtnih alata, crijeva i nastavaka za polijevanje, te artikala vezanih uz odmor i relaksaciju izvan kuće i na vodi. U najnovije vrijeme tvrtka se bavi prodajom kućanskih potrepština,.

Nächster

Kamper

kamperi

Kamperi se preuzimaju u Lotos Hymer centru u Zagrebu, Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d. Svi modeli registrirani su za 6 osoba. Od tog datuma do danas tvrtka je postala prepoznatljiva na hrvatskom tržištu kao jedna od rijetkih koja se bavi prodajom i distribucijom svjetski poznatih marki. Ukupna cijena sastoji se od cijene dnevnog najma vozila ovisi o modelu kampera i sezoni u kojoj se koristi , jednokratne servisne naknade pokriva troškove pripreme i primopredaje vozila i povratnog depozita vraća se u punom iznosu pri povratu neoštećenog vozila i dodatne opreme. Kamper se može iznajmiti već na 1 dan. Ni jedno vozilo iz naše ponude za najam nije starije od 3 godine.

Nächster

Kamperi » Adria :: LKT d.o.o.

kamperi

Sve što imate u vašem domu imate u vašem pokretnom domu, tako da vam je Evropa i svet dostupan bez rezervacija, aviona, hotela, nerviranja, gužvi, lošeg vremena. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića. Najmoprimac može biti fizička ili pravna osoba. Cijena za dugoročni najam, iznad tri tjedna, dogovara se posebno. Kvaliteta Hymerovih vozila je već desetljećima standard među ljubiteljima mobilnog turizma.

Nächster

Kamper

kamperi

Gužve na granicama, na naplatnim rampama nece vas mnogo pogoditi u vašem udobnom, klimatizovanom i grejanom prostoru. Bilo da se radi o Family ili Premium kategoriji, naša vozila pružaju maksimalnu udobnost i sigurnost. Sjedinjuju u sebi prekrasan dizajn, maksimalnu funkcionalnost i optimalan odnos cijene i kvalitete. Vozilo se može dostaviti na bilo koje drugo mjesto po želji klijenta, uz dodatnu nadoplatu. Spavate kada vam se spava, ne jurite u italijanske restorane koji su pred zatvaranjem, menjate koncept putovanja ako vam se i kada vam se prohte. Imaju potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu, klimu, grijanje, radio, tendu i različitu dodatnu opremu. .

Nächster

Kamperi na prodaju

kamperi

. . . . .

Nächster