Kakkugalleria helsinki. Kakkugalleria

Kakkugalleria Itis, Helsinki

Kakkugalleria helsinki

Ne takaavat hyvät maut ja pienen päivittäisen luksuksen arjen keskellä, oli kyse sitten leivästä tai konditoriatuotteista. Yhtiön, joka on perustettu vuonna 2008, konditoria- ja leipomotuotteiden tuotantotilat sijaitsevat Sörnäisissä. Ruotsissa jo vuodesta 1937 toiminut leipomo tunnetaan käsityöstä, puhtaista raaka-aineista, korkeasta laadusta ja tuoreudesta. Yrityksemme tunnetaan korkealaatuisista käsityönä valmistetuista konditoriatuotteistaan. Hääkakkujen noutopisteenä toimii leipomomme Herttoniemessä. Gateaun juuret ovat ranskalaisissa ja pohjoismaisissa leivontaperinteissä. Varmistaaksesi haluamasi Kakkukeisari tai Leipäkeisari tilaustuotteen toivomallesi päivälle, sinun tulee ottaa yhteyttä firmaan vähintään kolme arkipäivää aikaisemmin, mutta sesonkijuhlapäivinä sekä erikoiskakkutilaukset ainakin viikkoa aikaisemmin.

Nächster

Helsingin Kakku & Leipä Keisari myymälät

Kakkugalleria helsinki

Haluamme tarjota elämyksiä asiakkaillemme, niin juhliin, kuin arjen pieniin hetkiin. Kakkugalleria on paikka, joka kutsuu rentoutumaan hetkeksi. Se on pakattuna kakkurasioihin, jotka on helppo kuljettaa auton takakontissa. Kannattaa soittaa ja varata haluamansa tuotteet edellisenä päivänä. Voit tilata Kakkukeisarilta myös hääkakut sekä erikoiskakut, esimerkkeinä logokakut, syntymäpäiväkakut, ristiäiskakut, ja polttarikakut.

Nächster

Kakkugalleria

Kakkugalleria helsinki

Paikka, joka kutsuu rentoutumaan hetkeksi. Myymälöissämme on myynnissä kaikkia samoja makuja leivoksina ja kakkupaloina. Myös laaja teevalikoimamme ihastuttaa teenystäviä. Kakkugalleria on vuonna 1999 perustettu konditoria. Kaikki kakkumme soveltuvat hyvin myös hääkakuiksi, voit siis valita suosikkikakkusi myös hääjuhlaasi. Kakkugalleria on muodostunut vuosien varrella käsitteeksi, joka symboloi uutta, kevyttä, laadukasta ja raikasta tyylisuuntausta alalla. Kakkugalleria on yrittäjävetoinen, dynaaminen ja asiakaslähtöinen yritys.

Nächster

Kakkugalleria

Kakkugalleria helsinki

Erikoisosaamiseen Kakkukeisarin repertuaarissa kuuluvat lisäksi ranskalaistyyppiset moussekakut, koristeltuina marjoilla ja suklaakoristeilla. Artesaanileipomo Gateaun leivät leivotaan käsin puhtaista raaka-aineista Helsingin Sörnäisissä. Kakkukeisari tuotteet tunnetaan parhaiten suosituista marja-, marsipaani-, ja kermakakuista. Meidät tunnetaan myös erittäin laadukkaista ja taidokkaasti valmistetuista kahveistamme. Hyvä tapa tutustua kakkuvalikoimaamme on maistella leivoksiamme.

Nächster

Kakkugalleria Itis, Helsinki

Kakkugalleria helsinki

. Juureen tehtyjä leipiä kohotetaan pitkään, jonka jälkeen ne paistetaan arinauunissa. Kakkugalleria on vuonna 1999 perustettu yritys, joka tunnetaan korkealaatuisista käsityönä valmistetuista konditoriatuotteistaan. Laaja ja tarkkaan harkittu valikoimamme takaa, että tilaisuuteen kuin tilaisuuteen löytyvät herkut meiltä. Lopputulos on paitsi kaunis, myös erittäin maukas ja mehevä. Yrittäjäjinä toimivat Mira Joutsen ja Sami Granroth, jotka ovat myös yrityksen perustajat. Haluamme tarjota elämyksiä asiakkaillemme, niin juhliin kuin arjen pieniin hetkiin.

Nächster

KAKKUGALLERIA, Helsinki

Kakkugalleria helsinki

Myymälöissä on kaupan herkullisia konditoriatuotteita tuotemerkin Kakkukeisari alla ja leipomotuotteita Leipäkeisari. Kakkugalleriassa työskentelee yli kymmenen intohimoista leipuri-kondiittoria ja asiakkaita palvelee joukko ihania ja taitavia myyjiä. Haluamme olla helposti tavoitettavissa, lähellä asiakasta, kulman takana, kotimatkan varrella. Hääkakkutilaukset- ja tiedustelut sähköpostilla: Hääkakkutelineemme on kaunis, valkoinen kaariteline. Hyvän leivän salaisuus alkaa taikinasta. Asiakas palauttaa itse hääkakkutelineen häitä seuraavan viikon aikana Herttoniemen myymäläämme.

Nächster