Kaalimato satisfyer. Seksivälineitä

Seksivälineitä

Kaalimato satisfyer

Laitteessa oleva imu synnyttää alipaineen, joka saa klitorista ympäröivän alueen nousemaan suutinta kohden. Musta alkaa tuntua, että miehet jää kakkoseksi tän oston myötä? Lähdenpä tästä takaisin leikkimään uudella lelullani. Ja koska laite on tehokas, niin usein muutama minuuttikin riittää orgasmin saamiseen ; ja jos ei riitä, niin kannattaa pitää välillä taukoja ja sitten taas jatkaa stimulointia. Ilman koteloa kyllä toimii mutta paine ei pysy tällöin päällä. Odotamme sinulta: Kokemus vastaavista tuotteista lasketaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Nächster

Satisfyer Pro 2 Instructional Video

Kaalimato satisfyer

Only 25% of women are consistently orgasmic during vaginal intercourse, according to studies from the academic journal in sexology Archives of Sexual Behaviour. Klitoriksen ja G-pisteen yhtäaikainen stimulointi lisättynä yhdynnän rytmiin on todella tehokas kombinaatio! Ehkä pikkkasen isompi kuin ajattelin mut kyl sille sijaa löytynyt myös muulloinkin kuin itsekseen ollessa? En tiedä onko jotain kosketushäikkää tai onko normaalia että toi magneettisysteemi on niin supertarkka että täytyy käännellä ja katsoa että se on just oikeessa kulmassa siinä kiinni jotta lataa? Laitteessa oleva imu synnyttää alipaineen, joka saa klitorista ympäröivän alueen nousemaan suutinta kohden. Mutta sitten kun kokeili kovempia tasoja niin johan alkoi hommat luistaa! Laitteen puhdistat helposti haaleassa saippuavedessä tai seksilelujen puhdistukseen tarkoitetulla aineella. Kannattaa lukea tuotteen ostajien kommentit, niistä saa oivaa lisäapua omille pohdinnoille. Tuotteen suutinosa on valmistettu hygieenisestä ja miellyttävän tuntuisesta silikonista. Suosittelen laitteen käyttöä suihkussa tai kylvyssä, taivaallista.

Nächster

Satisfyer 2 Next Generation

Kaalimato satisfyer

Värisevä ominaisuus tuo tosiaan laitteeseen vähän lisä-ääntä. Alkuun hieman hankala löytää oikea kohta, mutta alun hankaluus varmasti katoaa muutaman käyttökerran jälkeen. Tämä pupu-vibraattori tarjoaa varmasti jotakin uutta myös Satisfyer-konkareille! Tässähän kävi vähän kuten epäilinkin. Ensimmäisellä kerralla en osannut käyttää laitetts oikein vaan painoin sitä liikaa klitorista vasten. Muista Satisfyerin vibraattoreista laite eroaa siinä, että se tarjoilee stimulaatiota myös G-pisteelle. On ehkä hieman turhan äänekäs jos asuu muiden ihmisten kanssa ilman oman huoneen ovea.

Nächster

Satisfyer Pro 2 Vibration kiihotin

Kaalimato satisfyer

Voimakkuutta säädetään suuremmaksi ja pienemmäksi ovaalinmuotoisen painikkeen + ja - näppäimillä. Mikko Rosén, Managing Director of Kaalimato, one of the most popular sex stores in Finland, has explained to Foreigner. Paras lahja jonka olen koskaan saanut! Kun lopulta lähdimme kokeilemaan erilaisia leluja, löytyivät mieleisimmät nopeasti. Läpsyttelin hetken päätykorkki auki, mutta nopeasti meni sekin kiinni. Cons: Prolonged use several times a day caused painful urination, however if you stick to the instructions I'm sure that won't happen. Pitkulaisen painikkeen alaosaa painettaessa imuteho pienenee. Olen ostanut näitä jo vaikka kuinka monta, jokaiselle uudelle naisystävälle tietenkin uusi ja jokainen on tykännyt aivan älyttömästi.

Nächster

Satisfyer Pro 2 Vibration kiihotin

Kaalimato satisfyer

Ennen lelun hankintaa on hyvä keskustella asiasta kumppanin kanssa, sillä joillekin erilaisten kiihottimien käyttö on yksityinen asia, jota harrastetaan soolona. Helppo ladata, mistä myös plussaa - ei tarvitse pattereita etsiä aina! Mies ei voinut kuin nöyrtyä ihailemaan laitteen tehoa. Mahtava tuote vaikka ei ensirakkautta ollutkaan. Kaikenkaikkiaan olen tuotteeseen pettynyt ja jäänee vain kaappiin pölyttymään. Ylivoimaisesti hiljaisin vibra, mitä minulla on ikinä ollut. Sopii hyvin käteen ja pystyy käyttää yksin tai yhdessä. Sillä on merkitystä alipaineen syntymisen kanssa.

Nächster

Satisfyer Men masturbaattori

Kaalimato satisfyer

Ostin tämän itselleni joululahjaksi suurin odotuksin. Tämä oli ensimmäinen imulaite mitä olen kokeillut. Pelkän imutoiminnon ääni vaimenee, kun suutin on paikoillaan klitoriksella. Klitoriksella kun pienempikin imu tuntuu voimakkaana ja yleensä laitetta käytetään vain muutamia minuutteja kerrallaan. Tehokkaat moottorit ovat laitteen yläosassa ja keskellä ja päällekkäiset värähtelykuviot tarjoavat kiusoittelevan suuseksin tuntua.

Nächster

Satisfyer Pro 2 Instructional Video

Kaalimato satisfyer

Pese insertti lämpimällä, miedolla saippuavedellä vaihtoehtoisesti erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Orgasmin lähestyessä on tosiaan hyvä painaa voimakkuutta pienemmälle. Onhan paristot varmasti oikein päin? Jokainen imuvoimakkuus seuraa toinen toistaan alkaen kierroksen aina alusta. Laitetta kannattaisi pitää laturissa valmistajan suosittaman ajan vaikka valot ilmoittaisivatkin akun olevan jo täynnä. Tämä klitorista nautinnollisesti paineaalloilla imevä sekä erilaisilla vibraatioilla hierova klitoriskiihotin mahdollistaa aiempaa helpommin orgasmin myös niille, joille se on haasteellista.

Nächster