Hyvinkään keilahalli. Hyvinkään Keilahalli

Hinnasto

Hyvinkään keilahalli

Tervetuloa Hyvinkään keskustassa sijaitsevaan nykyaikaiseen 8 rataiseen keilahalliin. Mahdolliset korjaukset sähköpostitse Suomen Keilailuliittoon. Kaikesta huolimatta pidetään mieli positiivisena ja kyllä tästä selvitään. Käytössäsi on myös viihtyisä kahvio olut- ja siiderioikeuksin. Valitse varattava aika klikkaamalla ensin aloitusaikaa ja sitten lopetusaikaa.

Nächster

Hyvinkään Keilahalli

Hyvinkään keilahalli

Pyrimme jatkamaan kilpailuja Kamujen ja Pyrstön kisojen osalta, kun se on mahdollista, samoin puulaakit. Facebookissa löytyy keilaajien perustama yhteisö, jossa myös jaetaan jäsenliittojen kilpailuita tässä osoitteessa: , jonka sisällön näkee ilman, että on rekisteröitynyt Facebookiin. Michel Winter Open, Mikkelin Keilahalli Finaalit 23. Keilahallit ja jäsenliitot Tarkastetut ja hyväksytyt keilahallit listana. Keilapallot ja keilailukengät löytyvät myös hallistamme, joten sinun tarvitsee vain varata peliaika ja tulla. Keltaisella taustalla näkyvät ajat ovat varattavissa vain puhelimitse. Vahvistusviestit eivät pääse läpi näihin osoitteisiin.

Nächster

Hinnasto

Hyvinkään keilahalli

Jos vahvistusviestiä ei tule sähköpostiin, soita 019 - 453 815. Lohkojako ja pelipaikat Kausi keskeytetty Koronavirusepidemian johdosta. Vertaisryhmien tarkoituksena on antaa nivelrikkoa sairastavalle, leikkausjonossa olevalle tai jo leikkauksessa olleelle mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia, saada uutta tietoa tai voittaa oman leikkauspelkonsa. Jäsenliitot ovat rekisteröityjä yhdistyksiä, joiden tarkoituksena on toimia määrätyn alueen keilailua harrastavien yhdistysten yhteisenä järjestönä ja jotka sääntöjensä mukaan noudattavat liiton kilpailusääntöjä sekä muita jäsenille kuuluvia velvoitteita. Seuran tavoitteena on aktiivinen kilpakeilailu, jonka toimintaan sisältyy mm.

Nächster

Hyvinkaan Keilahalli (Hyvinkaa, Finland): Address, Phone Number

Hyvinkään keilahalli

Heino Sami Pinjets 2697 40 16. Kaikki kilpailutoiminta on lopetettu ja siirretty tulevaisuuteen. Osallistumme yksin tai porukalla lähiseudun keilahalleissa järjestettäviin kilpailuihin, jokainen oman innostuksensa ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Seuraamme ohjeistuksia jatkon osalta ja informoimme muutoksista, mutta ainakin täksi määräajaksi kaikki varaukset ja tapahtumat on peruttu. Toisten selviytymistarinoilla on erityinen merkitys silloin, kun kokee olevansa sairautensa kanssa yksin tai neuvoton, kuinka toimia.

Nächster

Hyvinkaan Keilahalli (Hyvinkaa, Finland): Address, Phone Number

Hyvinkään keilahalli

Tule mukaan, Hyvinkään nivelpiiri kokoontuu Onnensillan tiloissa, osoitteessa Siltakatu 6, Hyvinkää. Hyvinkään nivelpiiri Sairastuminen nivelrikkoon tai tekonivelleikkaus muuttaa elämää monella tavalla. Käytössäsi on myös viihtyisä kahvio olut- ja siiderioikeuksin. Hyvät asiakkaamme, myös Järvenpään keilahalli sulkee ovensa hallituksen tekemän ohjeistuksen mukaisesti huomisesta 18. Korona-viruksesta johtuen keilahalli sulkee ovensa keskiviikkona 18. .

Nächster

Keilailu

Hyvinkään keilahalli

Seuraamme tilannetta ja informoimme asiasta. Suora loppukilpailu, viimeinen kilpailuerä lauantai 21. Ahola Henry 1098 Pudotuspelit: Simo Leskinen - Pekka Seppänen 174 - 235 3 Jesse Kallio - Pekka Seppänen 164 - 280 3 Lopullinen järjestys: 1. Joukkue ei kuitenkaan putoa V2 sarjaan, koska V2 sarjan nousukarsintaa ei voida pelata ja siten nousijoita ei voida ratkaista. Kotisivu: Jyväskylän Keilailuliitto Puh: 050-3547721 Email: jyvaskylankeilailuliitto jyvaskylankeilailuliitto.

Nächster

UK88

Hyvinkään keilahalli

Lohkojako ja pelipaikat Sarja ehdittiin pelata loppuun ja tulokset ovat selvillä. Jäsenliittojen keilakilpailut löydät tältä sivulta. Mikään joukkue ei nouse eikä putoa. Hyvinkään keilahalli Tervetuloa Hyvinkään keskustassa sijaitsevaan nykyaikaiseen 8 rataiseen keilahalliin. Grönmark Paavo RäMe 2726 156 13.

Nächster