Hageland knarvik. Hageland, Lyngvegen 1, Isdalstø (2020)

Hagesenter

Hageland knarvik

Vi har godt utvalg i varer til både hus og hage, og vi prioriterar varer frå norske produsentar der dette er mulig. Tidlig i formiddag låg det ei hyggelig helsing om at dette kunne ordnast. Vedlikehold av kunstrotting Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Blide, hyggelige og kunnskapsrike ansatte. Og ikkje minst, at alle dei stengde arbeidsplassane opnar opp att når dette er over. Hageland er en grønn fagkjede, med lang tradisjon, god service og kompetent fagkunnskap.

Nächster

Hageland

Hageland knarvik

Vi har dagleg utsending av blomsterhelsingar med budbil, så berre ring om det er nokon du vil sende ein bukett eller blomst. Våre erfarne og engasjerte gartnere veileder deg og svarer på alle spørsmål du måtte ha om hage, plantestell og dekor. I den nye kjeden er det flere hundre gartnerutdannede ansatte med høy faglig kompetanse. Vi får berre vona at alle kjem i gong igjen så snart dette viruset er over. Ta med deg en søt bukett til noen du er glad i eller få våre blomsterdekoratører til å sette sammen en nydelig blomsterhilsen til konfirmasjon, bryllup, dåp eller begravelse.

Nächster

Hageland, Lyngvegen 1, Isdalstø (2020)

Hageland knarvik

Velkommen til Hageland Knarvik Hageland Knarvik er for mange kjent som Søderstrøm Blomster og Hagesenter. De kan settes rett i jorda, og er det perfekte utgangspunktet for å drive fram sine egne planter på en budsjettvennlig og morsom måte. Her finner du aktuelle kampanjer som gjelder alle Hageland sine hagesentre i denne perioden. Viktig at alle følgjer råda frå Folkehelseinstituttet; Heldigvis er været bra, og det er meldt fint utover i veka, og hagearbeid er eit godt alternativ no når alle trimstudio er stengde. Berre sende melding om kva ein ønska. Hos oss finner du blomstene som pynter opp til 17.

Nächster

Hageland Isdalstø Åpningstider, Lyngvegen 1

Hageland knarvik

Her møter du ett hyggelig og fagdyktig personell. Hos oss får du alle typer planter til hagen, roser, busker og trær. Hagesenteret er fullt av flotte hagevarer, nye hagemøbelutstilling jobbast med, ute pakkast det opp nye busker og tre, og inne har vi godt for både auge og gane. Selv om det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med plastrengjøring. Og vi gjer alt vi kan for at både tilsette og dei som besøkjer oss skal ha ein trygg handel. Vekstene som dyrkes frem i produksjonsgartneriet vårt har fått den beste starten på plantelivet og du kan derfor være sikker på at de vil holde seg friske og fine i lang tid fremover. Finn din personlige stil og nyt uterommet - vi har alt du trenger! Hageland er der de fineste hagene kommer fra, med et stort utvalg av alle hageprodukter.

Nächster

Hageland

Hageland knarvik

Vi har skåler 23cm med påskeliljer og stemor til 149,90 Og 10pk ministemor til berre 29,90 om du vil plante ei skål med berre stemor. Vi er kjent for våre frodige, egenproduserte sommerblomster, hageroser og store ampelplanter. Biohort lager alt fra uteboder til plantekasser i pulverlakkert, galvanisert stål. Vi har sommerblomster i små og store planter, urter og har spesielt godt utvalg av stauder. Vi har fått merka desse dagane og vekene med Koronatrusselen hengande over oss, og vi har måtta halde oss mest mulig i vår eigen kommune, kor viktig det er å ha tilgong lokalt til alt vi treng. Enn så lenge har vi reduserte åpningstider som er: man-fre 9-17 og lørd 9-16. Velkommen for en hyggelig handel og dyrkningsprat hos Hageland Knarvik sine dyktige gartnere.

Nächster

Hageland Knarvik, Isdalstø, Alver

Hageland knarvik

Du sender oss ein e-post til merka med heimkjøring og kva du ønskjer, så ringjer vi deg og avtaler vi tid og stad og betaling over telefon. Vi har alltid store utvalg i blomster, planter, potter og tilbehør. Litt etter kom telefonen om at dette hadde gått i posten. Idesse koronatider skal ein jo halda seg mest mulig for seg sjølv, iallefall om ein er i risikogruppa. Hos Hageland Rom får du hjelp og veiledning av erfarne gartnere. Vi vonar no på at alle held seg friske, at Koronaviruset trekke seg tilbake slik at Norge kjem i vanleg gjenge att om ikkje altfor lenge.

Nächster

Hageland Knarvik, Isdalstø, Alver

Hageland knarvik

Vi treng dei lokale butikkane vi har, og helst fleire til. Betjeningen vil også hjelpe til med råd og veiledning ved forespørsel. Som medlem får du -30% på heile julebutikken på torsdag. I tillegg til å føre alt du trenger for å lykkes med hage, fører vi også et godt utvalg av hagemøbler til små og store uterom. Hageland har flere selvstendige Hageland hagesentre , spredt over hele landet - som Hageland Stord, Hageland Aurskog, eller Hageland Larvik.

Nächster