Hänglås fingeravtryck. Keyless fingerprint vattentåligt hänglås för fingeravtryck

Hänglås Habo Smartlock

Hänglås fingeravtryck

Säker och pålitlig, tryck en gång och öppna. Om batteriet saknar ström kan det upplåsas i en nödsituation. Med ett fingerprint hänglås är det ditt unika fingeravtryck som du öppnar låset med. Ger ett säkert skydd för förrådsdörrar, skåp eller väskor. Hög säkerhet och robust utförande: Låset är mycket motståndskraftig; det består av aluminiumlegering, låsbygeln är av rostfritt stål.

Nächster

HÄNGLÅS HABO SMARTLOCK MED FINGERPRINT/BLUETOOTH

Hänglås fingeravtryck

Låg strömförbrukning och lång väntetid med 300mAh polymer litiumbatteri 4. Maximalt antal upplåsningar uppgår till 1. Smart hänglås med fingeravtryck Användningsområden är många som exempelvis på gymmet, resväskor, skåp med mera. För frågor om din beställning, leveransplats, produktrabatt, beskattning, leveranstid, garanti, frakt, betalning, växelkurs och andra frågor som inte är relaterade till produkten, vänligen kontakta 2. Stöd upp till 10 fingeravtryck inspelning. När du har anslutit den till en laddare kan du direkt trycka på fingeravtryck för att låsa upp det.

Nächster

HÄNGLÅS HABO SMARTLOCK MED FINGERPRINT/BLUETOOTH

Hänglås fingeravtryck

Lås upp via Bluetooth och app: Du kan låsa upp både med ditt fingeravtryck eller bekvämt via appen i din mobil. Och inga bekymmer om att lösenordet glöms bort eller kommer i fel händer. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk. Du kan välja både permanenta användare och tidsbestämda - utmärkt om bekanta och familj vill komma åt ditt förråd då du inte är på plats. BenjiLock kommer att börja säljas först under tredje kvartalet i år och har en prislapp på 80 dollar cirka 725 kronor , skriver Engadget. Diversifiering av användningsscener: väska, resväska, dörr, skåp, containertruck, cyklar etc. Stöd 360 graders godtycklig riktning tryck typ fingeravtryckigenkänning.

Nächster

Keyless fingerprint hänglås med fingeravtryck och Bluetooth

Hänglås fingeravtryck

Om låset är urladdat kan det låsas upp genom fingeravtryck direkt och så fort laddningen startat. Välj Delbetalning som alternativ i kassan. Du kan även se i aktivitetsloggen när låset används och vem som använder det. Ju större inspelningsområdet är, desto högre är igenkänningsfrekvensen. Dermed er låsen jo værdiløs, og det kan du undgå med smarte låse med kode, Bluetooth eller fingeraftryksgenkendelse. Certificerede bagagelåse er mærket med et rødt, firkantet symbol, som er let at genkende.

Nächster

Hänglås med fingeravtryck

Hänglås fingeravtryck

Använd istället vårt smarta hänglås med fingeravtrycksläsare, tryck tummen mot låset för att öppna det! Smart lås med fingeravtryck: Aldrig mer en borttappad nyckel. Dessutom är ju både nycklar och koder väldigt bra på att försvinna. Till exempel kommer informationen i låset helt raderas om någon obehörig försöker öppna det och då krävs det att användaren låser upp med den vanliga nyckeln igen. Låset stödjer totalt 10 fingeravtryck och har låg strömförbrukning och lång väntetid med 300mAh polymer litiumbatteri. Säg hejdå till borttappade nycklar! Om batteriet saknar ström kan det upplåsas i en nödsituation. Lätt att glömma, obekvämt att låna ut.

Nächster

Hänglås med fingeravtryck

Hänglås fingeravtryck

Antalet uppdateras ca 1 gång i timmen. Problemet är ju den där sabla nyckeln eller koden! Fingeravtryckslåset är skyddat mot väta och fungerar både utom- och inomhus. Vårt smarta hänglås med fingeravtrycksläsare fungerar både inom- och utomhus. . Är lagersaldot lågt rekommenderar vi att Ni kontaktar vår kundtjänst 020 120 20 30 för att säkerställa lagersaldot innan Ni beger Er till varuhuset.

Nächster