Guro fostervold. VG Logo

Guro & Guru

Guro fostervold

For information regarding your data privacy, visit acast. Hjemmelærer Guro fyller mer og mer av barnas timeplan med kosetime. Hun giftet seg med håndballspilleren i. Thomas Alsgaard er med: Utenfor komfortsonen Fostervold Tvedten har alltid trent og holdt seg i form. April 24, 2019 I dag snakker Ida med Ulrikke Falch! Guro får et sterkt møte med sin egen livshistorie, historien om Ingrid. Mobilfri Å overlate alt ansvar for sønnene på snart åtte og ni til ektemannen mens hun selv var på tur, var bekymringsfritt.

Nächster

Guro Fostervold Tvedten

Guro fostervold

Ida snakker med Maria om å være det Maria kaller for «kronisk singel», om dating, selvbilde og om forventninger til seg selv. Hvorfor begynner vi å tvile på vår rett til å si fra. Om hun er blitt invitert til «Farmen» og «Skal vi danse», vil hun ikke røpe. Frå til var han og kaptein på laget. Blir man lykkeligere av å finne bevis på at barndommen var feil? Ikke alle er oppmerksomme på hva en biltur en grytidlig vårmorgen kan by på.

Nächster

Guro Fostervold Tvedten

Guro fostervold

Men objektiv sett er det ikke noe rett eller feil. Men det var jeg absolutt ikke. Han følte rett og slett at han ikke hadde evnen til å elske noen ordentlig. Som barn fikk jeg alltid vondt i magen hvis det var et friidrettsstevne, sier hun og ler. Tidligere har Odd Magnus hatt et litt trøblete forhold til kjærlighet. Maria er bedre kjent som Piateed på Instagram, og profilen hennes er full av humor og lite selvhøytidelig innhold.

Nächster

Knut Anders Fostervold

Guro fostervold

Hun følte seg uriktig oppsagt og — noe som endte med at partene. Jeg var utrent og har heller aldri veid så mye. Og klarer man å løfte blikket, får man med seg indrefileten av norsk natur. For første gang gjør vi noe ingen vil. Har du innspill eller tanker du vil dele? Skuespiller og danser Cengiz Al er på besøk hos Ida for å snakke om hvordan det er å ha en kjæreste med en helt annen kulturell og religiøs bakgrunn. Jeg må stå for noe… Hvorfor blir jeg i tvil om jeg kan si fra om hva verdiene mine er… Hvordan finne min egen sannhet. En lytter har kavet med å finne sine egne indre ressurser, men så lyset da koronaen kom til landet.

Nächster

Knut Anders Fostervold

Guro fostervold

Caspar spør; hva skjer med oss når vi tror på at alle andre enn oss selv klarer å erstatte dårlige vaner med gode inn i et nytt år? Ida snakker med Stian om tankene hans rundt det å stå frem, og i tillegg å gjøre dette i offentligheten. Han deltok i i både i 2006 og 2007, utan å oppnå store resultat. Hun ble oppsagt i januar 2016. Man lurer jo på om serien vil klare å vise det akkurat sånn som det var. For hvordan skal vi angripe redselen når vi slynges inn mot vår egen uro? Artikkelen fortsetter under videoen — Nei, det er ikke så mye å berette. Fostervold har spelt i klubbane Rival, , Stokke, og Grimsby lån , men det var i Molde han hadde det meste av karrieren som fotballspelar.

Nächster

Villmarksliv

Guro fostervold

April 17, 2019 I dag snakker Ida med sportsjournalist og programleder Guro Fostervold Tvedten. Caspar byr også på en trall og gir sitt beste middagstips. I dag er Silje fra P3morgen på plass hos Ida, og hun er en av dem som kaster seg inn i kjærligheten med hud og hår og aldri ser seg tilbake. Tenker man for mye, blir man utslitt. Jeg var rolig og sterk mentalt. Mange lyttere har ønsket seg sykdom som tema.

Nächster