Citymarket tarjouslehti. autoratingtool.esrb.org

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Keskolla ja Easton Helsingill√§ on oikeus hy√∂dynt√§√§ Sit√§ it√§√§ -kampanjan aikana tuotettuja materiaaleja muussa markkinoinnissaan. Ehdotetut kohteet moderoidaan asiattomien julkaisujen eliminoimiseksi ja julkaistaan sivustolla muutaman p√§iv√§n aikana ehdotuksen j√§tt√§misest√§. √Ą√§nestys on k√§ynniss√§ kahden viikon ajan. Eastonilla on oikeus j√§tt√§√§ kohde julkaisematta, mik√§li se kokee sis√§ll√∂n asiaan sopimattomana. Osallistumalla arvontaan hyv√§ksyt arvonnan j√§rjest√§j√§n s√§√§nn√∂t: 1. Osa kohteista tulee olemaan esill√§ Eastonissa sijaitsevassa Sit√§ it√§√§ -galleriassa. Arvonnan j√§rjest√§j√§ll√§ on oikeus poimia Instagramista eastonbravuuri-hashtagilla merkittyj√§ kuvia ja ohjata ne eastonhelsinki.

Nächster

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

L√§hett√§j√§ll√§ on oltava suostumus sek√§ kuvaajalta ett√§ kaikilta kuvassa esiintyvilt√§ henkil√∂ilt√§. Jokainen kampanja-ajankohdan aikainen asiointikerta kerrytt√§√§ pottia saman verran, 1‚ÄĒ5 sentti√§. Sellainen voi olla vaikkapa paikallinen tapahtuma, paikka tai yhteinen toiminta. Mik√§li tavoitesumma saadaan kasaan etuajassa, kerrytt√§minen lopetetaan aikaisemmin. T√§ytt√§m√§ll√§ s√§hk√∂postiosoitteeni annan luvan k√§ytt√§√§ sit√§ Kesko Oyj:n Kauppakeskus Eastonin s√§hk√∂postimarkkinointiviestinn√§n toimittamista varten.

Nächster

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Easton Helsingin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan. Instagram ei ole mukana arvonnan järjestämisessä. Sitä itää -kanta-asiakkuusohjelman säännöt Sitä itää on Suomen yhteisöllisin kanta-asiakkuusohjelma, joka ilahduttaa yksilön sijasta kokonaista yhteisöä. Arvontasivu toimii useimmilla yleisin käytössä olevilla selaimilla. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvonnan ikäraja on 13 vuotta.

Nächster

autoratingtool.esrb.org

Citymarket tarjouslehti

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 10 päivän sisällä, arvonnan järjestäjällä on oikeus suorittaa voittajan valinta uudestaan. Arvonta suoritetaan ja voittajat julkaistaan jokaisen viikon perjantaina klo 16. Sitä itää -kohteelle annettava tarkka summa määräytyy sen mukaan, kuinka paljon Eastonissa on kampanja-ajankohtana tehty yksittäisiä asiointikäyntejä. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista, todetuista väärinkäytöksistä tai teknisestä toimimattomuudesta järjestäjästä tai yhteistyökumppanista riippumattomista syistä. Tilaa uutiskirje, niin pysyt kärryillä Eastonin asioista! Ehdota Kuka tahansa voi ehdottaa itähelsinkiläistä kehityskohdetta Eastonin verkkosivujen kautta:. Kohteeksi valittu kehityskohde tulee toteuttaa kahden kuukauden kuluttua lahjoitussumman saamisesta ja toteuttajatahon on toimitettava suunnitelma sekä kuvat toteutuksesta Easton Helsingille. Arvonnan voittaja julkaistaan Easton Helsingin Instagramissa:.

Nächster

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Voidaksesi osallistua arvontaan Instagram-tilisi tulee olla julkinen. Sit√§ it√§√§ -kohteiden valinta ja lopulta sponsorointi rakentuu kolmen eri vaiheen ymp√§rille: 1. Kuvan l√§hett√§j√§ll√§ tulee olla oikeudet kuvan l√§hett√§miseksi arvontaan. Easton tekee ehdotetuista kohteista esivalinnan seuraavaan vaiheeseen. √Ą√§nestyksen voittaneesta kohteesta tehd√§√§n Sit√§ it√§√§ -kampanjan jatkomarkkinointia varten lyhyt video tai haastattelu sek√§ toteutuneesta kohteesta otetaan kuvia. Arvonnassa otetaan huomioon ainoastaan ne kuvat, jotka on julkaistu kampanja-aikana ja merkitty eastonbravuuri-hashtagilla 3.

Nächster

autoratingtool.esrb.org

Citymarket tarjouslehti

Jokainen kampanja-ajan asiointikerta Easton Helsingiss√§ kerrytt√§√§ Sit√§ it√§√§ -pottia, jolla sponsoroidaan √§√§nestyksess√§ valittua it√§helsinkil√§ist√§ kehityskohdetta. . Summan antaminen kohteille Varsinainen tuki menee Eastonin markkinointibudjetista sen mukaan, montako asiointia Eastonissa on ajankohdan aikana tehty, eli yksitt√§isest√§ ostoksesta ei mene suoraan rahaa kampanjaan. Eniten √§√§ni√§ saanut kohde p√§√§see asiointivaiheeseen mukaan. √Ą√§nest√§ Eastonin esivalitseman kolmen kohteen v√§lill√§ toteutetaan julkinen √§√§nestys Eastonin verkkosivuilla:. Kuvia ei k√§ytet√§ Eastonin markkinoinnissa tai mainonnassa ilman kuvan ottajan lupaa.

Nächster

Tarjoukset

Citymarket tarjouslehti

Arvonnan säännöt Arvonnan järjestää Kesko Oyj yhteistyössä Easton Helsinki -kauppakeskuksen kanssa. Kuka tahansa saa ehdottaa kehitysideoita, kunhan ne sijaitsevat Itä-Helsingin alueella. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen sen alareunassa olevasta linkistä tai lähettämällä viestin osoitteeseen info eastonhelsinki. Lahjakortin lunastamiseen sovelletaan lahjakortin sääntöjä.

Nächster

autoratingtool.esrb.org

Citymarket tarjouslehti

Jos summasta ei täyty tarpeeksi kohteen toteutumiseen, kampanja ei toteudu. Kuka tahansa voi käydä äänestysajanjakson aikana äänestämässä kohdetta yhden kerran. Lahjakortteja arvotaan yhteensä 10 kpl. Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Tietoa siitä, miten käsittelemme tietojasi löydät. Asioi Eniten ääniä saaneelle kohteelle kerrytetään pottia asioimalla Easton Helsingissä neljän viikon välisenä ajankohtana.

Nächster