Bt horoskop. Dagens horoskop: Det siger stjernerne om din søndag

Dagens horoskop: Det siger stjernerne om din torsdag

Bt horoskop

Ofte kan vi jo ikke planlægge vores hverdag efter planeternes positioner, men at have viden om dem kan give forståelse og indsigt i, hvad det er der sker omkring dig. Det er vores andre temaer, som vi også kigger nærmere på, her på vores webside. Hvordan stjernerne står for dig, det overlader vi til dig, og dit kendskab til astrologi. Det er et billede af himmelen, med de 8 planeter i vores solsystem samt solen og månen, som den så ud netop på det tidspunkt du blev født, set fra stedet hvor du blev født. Og derfor er det også naturligt, at vi ikke på nogen måde kan tage ansvar for hvad du tænker.

Nächster

Dagens horoskop: Det siger stjernerne om din søndag

Bt horoskop

Både Mars og Saturn er lige gået ind i dit modsatte tegn, Vandbæreren, og dette indikerer en stor ny udvikling i dine relationer. Enhver tilgår et horoskop, som personen finder rigtigt. Krebsen kaldes for kærnefamiliebegrebets stjernetegn, og derfor har familieliv, børn, og omsorg for andre en stor plads hos en Krebs. Her står Solen direkte over Ækvator, og denne placering skal ses som startpositionen for Solen, når den skal til at påbegynde sin rejse rundt om Jorden og danne den cirkel, som deler vores stjernetegn op. Men i søgningen efter visdom, blev astrologien igen af mindre værdi og betydningen mindskes. Din ascendant er det punkt i Dyrekredsen, som står op over østhorisonten i fødselsøjeblikket — så her er det vigtigt at kende det eksakte tidspunkt, man kom til verden — og vi taler ned til minuttet. Der er ideologiske kampe der skal kæmpes og du vil vinde gennem din positive attitude.

Nächster

Horoskoper » Læs Dem Alle 100% Gratis På autoratingtool.esrb.org

Bt horoskop

Men åndsvagt, for nu spørger du sikkert: Hvad kan jeg så forvente af din side? Desuden kan du få hjælp til at udvikle dine svage sider til det bedre og ligeledes finde ud af, hvordan du styrker dine stærke sider, så du bliver en endnu bedre version af dig selv. Det, og meget mere, kan du måske blive klogere på ved at læse dagens horoskop herunder. Tvillingen er et livligt stjernetegn, som er karakteriseret ved at være energisk, fleksibel, alsidig, intellektuel og hurtigtænkende. Den fortæller os om det billede af os selv, som vi har lettest ved at udtrykke — det er det første indtryk, vi giver andre af os selv. Dertil kan du vælge om du vil læse dit horoskop om morgenen, middagen eller aftenen, eller om du vil se dit horoskop i et ugeoverblik.

Nächster

Horoskop for Jomfru

Bt horoskop

Som konsekvens heraf gik store personlige opsparinger øjeblikkeligt tabt og i en periode hed pengesedlerne istedet 45, 90 og 900 kyat. Det er en tid, hvor du kigger ud mod verden snarere end at fokusere på snævre interesser som arbejde og familie. Et parhoroskop er mellem 20-40 sider langt og leveres på email. Der findes også mange mennesker, som blot læser horoskoper som tidsfordriv. Der ligger nemlig en meget avanceret beregning bag tydnings-kunsten af horoskoper, som ikke kan håndteres af enhver. Her skældes ikke imellem hvornår du er født, kun om du er Vædder, Tyr, Skorpion eller en af de 12 stjernetegn.

Nächster

Læs dit horoskop her

Bt horoskop

Fra os kan du i hvert fald forvente, at du dagligt og omkostningsfrit modtager et dagshoroskop via e-mail. Disse dyretegn er så igen opdelt i 4 grupper med tre dyr i hver — og personer, der tilhører samme dyregruppe vil, ifølge kinesisk astrologi, være i harmoni med hinanden. Eller er det mon i dag, du bliver forfremmet? De er nysgerrige og har en særlig trang til selvudfoldelse, og derfor er en levevej som skuespiller, eller et lignende kreativt foretagende, ofte den vej Tvillingen vælger. Jomfruen tror tit og ofte, at der er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Tænk over det: Det eneste en astrolog ved om dig ud fra dit stjernetegn er at du er født inden for en given periode der strækker sig over en måned.

Nächster

Horoskop

Bt horoskop

Vædderens natur Vædderen har som udgangspunkt altid travlt, og alt skal gennemføres med det samme. Med Krebsen kan Skorpionen få lov at lede vejen, hvilket de godt kan lide. Du er dog så selvsikker i øjeblikket, at intet kan intimidere dig og hvis der opstår en ideologisk konflikt, er du en sikker vinder. Det involverer hvordan du bedst kan arranger dit arbejdsliv og kultivere nogle sunde hverdagsrutiner under en presset situation. Tegnet er kendt for sin evne til at være diplomatisk og skabe harmoni. Derfor har Krebsen til tider et negativt syn på livet og brug for konstant ros og anerkendelse.

Nächster

Horoskop for Jomfru

Bt horoskop

Har du mange spørgsmål i dit liv, mangler du overblik og kan ikke se klart - ønsker du svar, så kan en astrologisk konsultation, hjælpe dig i den rigtige retning, og give dig input og stof til eftertanke. De fleste kender astrologi fra måneds-, uge- og dagshoroskoper, som findes i blade, aviser og andre medier. Trigonens aspekt bringer harmoni med sig. Har vi vækket din nysgerrighed? Skytten tænker nemlig ikke over konsekvenser, og ofte kommer de til at glemme aftaler eller give løfter, som de ender med ikke at kunne overholde. Krebsen er en sammensat type, som rummer både bløde og hårde sider — blød indeni, med en hård skal udenpå.

Nächster

Læs dit horoskop her

Bt horoskop

Det er præcist vores filosofi, og den vil vi gerne viderebringe til vores læsere. Vær dog opmærksom på, vores horoskop er lavet i almindelighed, men vi udarbejder også gerne personlige horoskoper, mod betaling. Den mest udfordrende periode er sidst i marts og tidligt i april, hvor du måske møder en kollega eller nogen i dit arbejdsmiljø, som er ret ekstreme. Find dit stjernetegn og se hvordan din dag bliver i dagens horoskop, der er leveret af astrolog Karl Aage Jensen. De anser nemlig helst, at der konstant foregår forandringer, og at tilværelsen er alsidig og i fremdrift. Arbejdet med at slippe af med sneen kan hurtigt overvælde Vædderen. Den kloge Løve tilpasser sig og undgår konfrontationer, selv under ekstreme forhold.

Nächster